Etimologie- orhidee (Columbiana)

Sarbatoare-

Cataleya este o fire seducatoare, fermecatoare, foarte placuta in contactul cu cei din jur, parand alaturi de ei, foarte deschisa, comunicativa si intelegatoare. Dar, este in acelasi timp, timida si discreta, personalitatea sa fiind impartita intre interesul pentru cei din jur si dorinta sa personala de a fi recunoscuta la justa sa valoare, luptand mereu pentru primul loc.

Cataleya este foarte vesela si foarte entuziasta, dar in general, este si destul de nerabdatoare in unele situatii. Uneori are accese de manie, fiind foarte nervoasa si uneori capricioasa.

Cataleya este foarte dinamica, cu un spirit viu, adaptabila, indemanatica, posedand un solid simt critic.

Memoria sa este foarte buna si nu intampina in acest sens probleme intelectuale. Exceleaza in practica limbilor staine si in exprimare sau comunicare. Stie perfect cum sa se foloseasca de farmecul sau si de forta convingerii sale pentru a ajunge exact acolo unde isi doreste.

Cataleya este foarte serioasa, avand insa uneori tendinta de a fi cam imprastiata, incercand o multime de lucruri in acelasi timp. Dar, este si dulce si delicata, fiind foarte apreciata pentru natura sa concilianta si amabilitatea sa. Sensibila si emotiva, nu reactioneaza bine la tensiuni si are nevoie de cea mai calma ambianta pentru a se dezvolta cat mai armonios. Este generoasa si fidela, fiind si extrem de inimoasa.

Cataleya are cateva vise grandioase pe care vrea sa le vada realizate. Vrea sa fie admirata, sa fie mereu pe primul loc, sa dirijeze, sa comande…iar acest lucru se poate traduce printr-o ambitie personala enorma in care isi va canaliza energia si orienta vointa.

Se va multumi sa fie in centrul atentiei in grupul sau de amici, unde se va purta ca o gazda exceptionala. Este in acelasi timp, fina, malitioasa, foarte inteligenta si asta observa toata lumea.

Viata sentimentala si maternitatea sunt foarte importante pentru ea. Nu sunt insa esentiale. Cel mai adesea, nu va sti cum sa se imparta intre viata de familie si cea profesionala.

Cataleya se va simti cel mai bine in meseriile legate de vanzare, de relatiile cu publicul, cele precum atasat de presa, invatatoare sau avocat.

Lasă un răspuns