Etimologie: pura, coroana

Sarbatoare: 24 martie/25 noiembrie

 

Sub o aparenta calma, Catalina este o nervoasa, o fire complexa si de nedefinit la prima vedere. Catalina este o femeie originala dominata de ratiune, inclinata spre intelectualitate. Fire curioasa si critica, Catalina poseda un spirit analitic. Adesea marginala, poate parea inadaptata, ciudata sau excentrica la prima vedere.

 

Catalina va cauta, de-a lungul vietii, stabilitatea, confortul si securitatea menite sa ii linisteasca natura nelinistita chiar daca, in mod paradoxal, uraste rutina. Ritmul sau de viata este unul lent. Catalina este o persoana comunicativa si determinata.

 

Copil, Catalina are tendinta sa se inchida in casa, cufundata in cartile sale. Parintii trebuie sa se asigure de faptul ca nu va face acest lucru, sa o solicite in permanenta altfel Catalina va ajunge la maturitate o persoana marginala, cu interese si preocupari care nu sunt in concordanta cu varsta sa. Pana si la varsta adulta Catalina are tendinta sa se inchida in turnul sau de fildes. Sanatatea sa este uneori fragila deoarece se enerveaza foarte repede. De aceea, Catalina are nevoie de exercitii fizice si de multa relaxare pentru a evita aceste probleme.

 

Chiar daca iubeste linistea, Catalinei ii place si sa se distreze, sa profite de placerile acestei lumi. In Catalina exista un amestec de introversiune si extroversiune, o latura serioasa si profunda si una ludica. Personalitatea sa are nevoie de ambele pentru a se simti implinita. Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt foarte simple la aceasta fiinta enigmatica si secretoasa.

 

Catalina va fi tentata de profesii ce necesita reflexia si logica (stiintifice) sau  de profesii aflatein raport cu moda. Catalina ar putea fi tentata sa devina profesoara sau sa se orienteze spre profesii in raport cu creativitatea sau expresia (orala sau scrisa) sau cu dexteritatea manuala, jocurile, natura sau florile.

1 COMENTARIU

  1. super miati citit gandurile chiar asta fac (imi place tareee sa citesc)

Lasă un răspuns