Etimologie- pur (greaca)

Sarbatoare-

Catinca este o persoana care are doua fatete ale personalitatii. Una este exterioara, foarte puternica si foarte vicleana, plina de incredere si de gratie iar a doua este mult mai secreta, reactionand la interior. Deci se va juca cu aceasta dualitate si ii va intriga pe cei din jur cu caracterul sau ambiguu.

Foarte emotiva, cumva la limita excesului, Catinca isi exagereaza uneori reactiile, mai ales cele verbale. Este foarte subiectiva si crede ca doar lumea sa este valabila.

Este foarte curioasa, este un om de actiune, apreciind calatoriile, schimbarile si miscarea. Are mai multe proiecte la activ si se ocupa de toate deodata, deoarece simte mereu nevoia sa fie stimulata sau motivata.

Este determinata, rabdatoare si obstinata. Nu se lasa data la o parte de obstacole si merge pana la capat, orice ar fi. Este structurata, o persoana foarte organizata, metodica si meditativa. Plina de pasiune, se foloseste de tot potentialul sau pentru a-si atinge toate obiectivele.

Dotat cu un simt al responsabilitatii excelent, Catinca se va face remarcata prin siguranta sa, prin rigoarea si seriozitatea sa. Calitatile sale ii vor permite sa cunoasca succesul foarte usor si foarte repede.

Dar Catinca nu va renunta la ideile si la principiile sale, indiferent de ce se poate intampla. Se va remarca prin inteligenta sa profunda, prin eficienta sa si obiectivitatea sa.

Foarte sensibila, Catinca este in acelasi timp o persoana foarte intuitiva si plina de imaginatie.

Dar chiar daca are foarte multa incredere in ea, are nevoie de o siguranta materiala, dar si de una sentimentala mai ales pentru a se dezvolta si a avansa in viata. Este foarte sociabiala si cea mai placuta companie pentru cei din jur, posedand un dar al comunicarii mai mult decat exceptional. Si asta chiar daca uneori are tendinta sa fie cam introvertita.

Este geloasa cu ceea ce are, fiind egocentrica si posesiva. Dar este cea mai buna confidenta a apropiatilor sai, chiar daca uneori ii vine greu sa isi exteriorizeze sentimentele. Dar atunci cand isi va gasi sufletul pereche, va fi cea mai iubitoare si cea mai tandra.  Insa, pana atunci va trebui sa caute destul de mult pana va gasi perla rara.

Lasă un răspuns