Etimologie: a face o operatie, cezariana

Sarbatoare: 8 decembrie/27 august

 

Cezar are o personalitate puternica si are tendinta de a se impune atat prin magnetismul sau cat si prin aparenta sa rezervata. Este preocupat in permanenta sa ii impresioneze pe cei din jur. Introvertit si extrovertit totodata, in functie de situatie, sociabil, Cezar este un barbat fermecator care simte nevoia sa fie iubit, curtezan. Este elegant si rafinat, profita din plin de placerile oferite de lume.

 

Este o persoana gurmanda, adora sa manance. Viata sentimentala, viata de familie, ocupa un loc important in viata sa. Cezar nu are obiceiul sa fuga de responsabilitati, si le asuma in totalitate. Are o vointa puternica, chiar daca, in unele cazuri, este ezitant. In momentul in care se simte motivat, este capabil de orice doar sa isi indeplineasca un scop sau un vis maret. Exigent, directiv si autoritar, Cezar are din cand in cand accese de furie in momentul in care cineva cuteaza sa il contrazica. Orgolios, Cezar lasa impresia ca este increzator in propriile forte, detesta mediocritatea si lasitatea.

 

Copil, Cezar este activ si independent si ii place libertatea. Nu ii plac constrangerile, are oroare de ele, este indisciplinat in unele cazuri, la scoala in special si se revolta cand ceva nu ii convine. Parintii trebuie sa fie fermi, sa se impuna si sa favorizeze sociabilitatea lui Cezar. Daca este copil unic, Cezar va fi extrem de rasfatat.

 

Adeptul schimbarii, lui Cezar ii place sa faca miscare, sa calatoreasca si sa fie liber. Cezar nu este nici fidel, nici sentimental. Ii este destul de greu sa se angajeze intr-o relatie pe termen lung. Aleasa inimii trebuie sa fie perfecta altfel se plictiseste repede.

 

Cezar isi va indrepta atentia spre o meserie ce nu implica rutina precum politica, o meserie in care poate manipula.

 

Lasă un răspuns