Etimologie– este o varianta a numelui Clara, care inseamna luminos, stralucitor

Sarbatoare– 11 august

Chiara este un nume tipic italienesc care are un succes remarcabil in Argentina si in Brazilia, un nume purtat de persoanele care asculta mereu de instinct si care sunt cam impulsive.

Intr-adevar, Chiara este o peersoana usor irascibila, dar foarte dinamica. Are o nevoie constanta de siguranta si de independenta in viata de zi cu zi. Isi va mentine echilibrul emotional, incununare a eforturilor depuse cu succese. Dar este si foarte combativa si intreprinzatoare in tot ceea ce fac.

Chiara este si o femeie foarte independenta care tine foarte mult la independenta sa. Nu suporta insa sa fie constransa si are tendinta de a deveni in acest caz aventuroasa si indisciplinata.

Are si o latura foarte curajoasa si imprevizibila, fiind avida de descoperiri. Din cauza  asta este destul de dificil sa te afli in preajma sa. Chiara este idealista si determinata, iubeste sa stralucesasca si sa se afle in centrul atentiei.

Chiara este dotata cu o personalitate extrem de puternica. Este exigenta si nu isi abandoneaza visurile sau proiectele cu una cu doua. Este mereu in actiune si vrea sa cucereasca mereu noi orizonturi. Are si principii la care tine foarte mult dar si o fantezie si o imaginatie fara margini, care o ajuta sa aiba o personalitate aparte.

In domeniul afectiv, Chiara prefera sa isi arate sentimentele prin intermediul gesturilor. Trebuie deci sa isi gaseasca un partener perspicace si intelegator, care sa stie cum sa decripteze mesajele codate din gesturile pe care le face.

Nevoia de independenta a Chiarei este foarte mare. Este mai eficienta atunci cand actioneaza in deplina libertate. In acest fel isi vor indeplini toate obictivele, economisind energie, competente si inteligenta.

Activa si dinamica, Chiara nu pare sa fie facute pentru treburile casnice. Simte nevoia sa se orienteze inspre meserii legate de domeniul turismului, comunicare sau de domeniul liberal. Are si un simt foarte dezvoltat de analiza, care ii va permite sa obtina roluri sociale si profesionale importante. Chiara este un aliat de pret si atunci cand vine vorba desre nenumarate provocari. Prudenta si logica o vor ajuta sa rezolve problemele.

Lasă un răspuns