Sărbătoare- 13 iulie

Etimologie- Chloe este derivat de la numele grecesc Khloe. În Antichitate era un nume atribuit zeiței recoltei și înseamnă tânăr lăstar sau iarbă care crește.

Chloe este o mare intelectuală, dotată cu o inteligență rară și cu o sete de descoperiri. Are cea mai independentă natură și adoră să aibă momente de calm pentru a putea medita. Este destul de discretă și de rezervată și privilegiază în orice ocazie meditația.

Chloe nu prea are încredere în ea și totuși, farmecul și feminitatea sa sunt cele mai apreciate de către cei din jurul său.

Este destul de dificil să te apropii de această timidă, dar odată ce i-ai câștigat încrederea, vei fi prietenul său pe viață.

Este deci o fire specială și surprinzătoare și posedă un anumit farmec. Fie pentru că vrea să rămână secretă, fie pentru că aparența sa exterioară îi decide aparența interioară. Sau fie pentru că este cea mai originală sau cea mai nonconformistă.

Are o mare putere de seducție naturală și ar putea din cauza asta să fie luată drept o femeie superficială. Dar nu este așa. Este extrem de profundă și este atrasă mereu de introspecție.

Este adevărat că există un contrast destul de frapant între activitatea sa aparent debordantă și căutarea autenticității care este însoțită de nevoia de reflexie personală.

Poate să comită anumite acte impulsive atunci când se lasă dusă de emoții, de sentimente sau de curiozitate. Dar, în alte momente este capabilă de ponderare.

Atunci când se simte încrezătoare sau are o perioadă mai fastă, devine capabilă de ce e mai bun, devenind cea mai eficientă, cea mai fermecătoare și cea mai spirituală.

Este foarte atrasă de actele umanitare, de marile cauze și este interesată în același timp, de psihologie,  astrologie, religie, grafologie sau politică.

Este de asemenea, atrasă de viața în doi și are un simț puternic al familiei. Viața sentimentală este extrem de importantă pentru ea. Este conciliantă, suplă și disponibilă. Dar uneori se simte neînțeleasă și neiubită și tinde înspre solitudine. Oare pentru că îi ascultă mai mult pe cei din jur decât pe ele sau pentru că pudoare lor îi induce în eroare pe cei din jur?

Lasă un răspuns