Etimologie: olog, schiop in Latina.
Sarbatoare: 15 februarie.

 

Cine este Claudia? Claudia este o persoana sociabila, deschisa, comunicativa. Mai este si o femeie foarte seducatoare si fermecatoare care sunt foarte interesate cu privire la imaginea pe care o transmit celor din jur. Acest lucru se poate manifesta fie la exterior, prin aparenta lor sau prin hainele lor, fie prin alegerile pe care le fac si prin conceptiile lor de existenta.

 

Femeile care poarta acest nume vor fi deci elegante, rafinate, primitoare si poarta amprenta unei anumite distinctii. Nevoia lor de a fi placute si de a fi iubite este una foarte importanta si se traduce cel mai adesea printr-un spirit e reconciliere, amabilitate dar si servibialitate. Se pot transforma si in unele femei foarte responsabile, apte sa isi asume si sa duca la bun sfarsit unele responsabilitati. Aici intra fie cele profesionale, fie cele familiale.

 

Persoanele cu acest nume sunt duse si de un anumit ideal, sunt interesate de calitate si se enerveaza atunci cand isi dau seama ca nu pot fi perfecte in toate.

 

Din cauza numelui 6 karmic se confrunta si destul de des cu unele dificultati in sanul familiei. Dar familia este centrul universului lor si sunt capabile sa faca cele mai mari sacrificii pentru aceasta. Si daca au un camin lipsit de armonie acest lucru se resimte ca o greutate si duce la nevoia sa fuga, se simt sufocate si si sufera. Si acestu lucru se va simti si in domeniul sentimental.

 

Dar daca iau lucrurile in maini si daca merg in sensul responsabilitatilor lor se vor bucura de unele gratificari dar si unele constrangeri. Uneori acestea vor fi destul de greu de suportat din cauza unei cautari constante a perfectiunii.

 

Claudia va fi astfel cea care va avea grija de ceilalti cea care va proteja, care va linisti, va calma, dar care vor uita insa de ele insele. Dar de mic copl va trebui sa ii dai o anumita autonomie. Are nevoie de iubire, sa simta ca sunt exclusive si se tem teribil de agresivitate si de violenta.

 

Va trebui deci sa aveti grija sa mentineti pacea in jurul ei, dar si o anumita armonie. Nu vreti ca ea sa mearga repede sa caute in exterior o lume mult mai buna. Trebuie sa incurajati la Claudia si simtul artistic, muzica sau dansul.

 

Claudia are o natura romantica si plina de pasiune si au un spirit foarte creativ. Deci in domeniile artistice isi vor putea exprima din plin imaginatia lor debordanta. Si chiar daca sunt mai secretoase si mai pudice stiu cum sa se afirme si cum sa se impuna pe ele si personalitatea lor atunci cand este cazul. Este o persoana angajata, care nu va trata niciodata un lucru cu superficialitate.

 

Culoarea asociata acestui nume este albastrul.
Numarul norocos al acestuia este 6.
Piatra pretioasa – ametistul.
Metalul – zincul.

 

De asemenea, trebuie sa incerci sa eviti sa asociezi numele de Claudia cu un nume de familie care incepe cu literele D si A din cauza sonoritatii ia.

3 COMENTARII

    • Se presupune ca acest nume se trage din latinescul Claudius, care tradus în limba noastra, limba romana, inseamna „șchiop” sau „olog”. Nu este un lucru semnificativ, de luat prea mult in seama. Pentru numele moderne ce se trag din nume vechi, traducerea face parte din curiozitatile etimologice.

Lasă un răspuns