Etimologie- constanta, perseverenta

 

Sarbatoare- 8 aprilie

Constanta este o persoana cu un simt deontologic foarte bine dezvoltat care stie cum sa isi asume mereu responsabilitatile. Generozitatea sa este una din trasaturile preponderente de caracter.

O mare parte din viata sa, Constanta o va petrece cautand armonia. Este inteligenta, plina de viata si curioasa, interesandu-se de tot si de toate, fiind in general foarte cultivata.

Constanta este o femeie decisa, energica si voluntara. Viziunea sa asupra vietii si asupra oamenilor este una extrem de interesanta. Pe de o parte, sunt oamenii pe care ii place, cu care este fermecatoare si simpatica. Iar pe de alta parte sunt cei pe care nu ii place deloc si pe care alege sa ii ignore.

Constanta este o femeie de principii, directa si sincera, foarte curioasa, care este insa neincrezatoare in acelasi timp, prudenta, solida atunci cand vine vorba despre sentimente si stabila in gusturile sale.

Constanta este o fire activa, dinamica si intreprinzatoare dar uneori destul de rigida si autoritara.

Generozitatea sa este frapanta. Stie mereu cum sa se faca utila si sa ii ajute asa cum trebuie pe cei din jur. Este atrasa de operele de caritate, unde se va folosi de inteligenta si bunavointa sa pentru a-i ajuta pe cei in nevoie.

Constanta adora ordinea, stabilitatea si traditiile si sa se simta in largul sau in cercul de prieteni. Apreciaza foarte mult natura, adora animalele si este sensibila la tot ceea ce este frumos.

In domeniul profesional, Constanta se va face remarcata datorita determinarii si energiei sale debordante. Se dedica in intregime proiectelor si nu isi menajeaza eforturile atunci cand trebuie sa duca o sarcina la bun sfarsit.

Constanta este stralucitoare, dotata cu aptitudini profesionale unice, cu care ii va impresiona mereu pe cei din jur. Alura sa rafinata dar si farmecul sau nu au cum sa treaca neobservate.

Constanta simte nevoia sa se implice din plin atat pe plan fizic cat si pe plan intelectual. Dar din cauza naturii sale perfectioniste, nu va fi niciodata multumita pe deplin de ceea ce face. Este riguroasa, polivalenta si se implica trup si suflet in toate proiectele legate de munca.

Lasă un răspuns