Etimologie: constanta, statornicie

Sarbatoare: 21 mai

 

Constantin este o persoana tandra, sensibila, idealista si echilibrata. Inspirat si emotiv, Constantin este interesat de arta, estetica, de tot ce tine de latura umana. Rezervat, Constantin are nevoie de o atmosfera favorabila pentru a putea comunica cat mai bine. Este o persoana aparte, secretoasa, misterioasa si insesizabila uneori. Constantin are mult tact si stie sa fie extrem de diplomat atunci cand situatia o cere.  Este o persoana altruista si intuitiva, dotat cu calitati umane remarcabile si cu o mare profunzime a sentimentelor.

 

Copil, Constantin este calm, bland, timid, isi iubeste enorm parintii si simte nevoia de afectiune. Apreciaza confortul si armonia oferita de caminul familial. Sensibil si gurmand, Constantin este deja intuitiv de la o varsta frageda. Parintii trebuie sa ii vorbeasca simplu si direct deoarece are darul de a ghici totul.

 

Constantin adora legendele, miturile si muzica. De aceea, parintii trebuie sa il implice intr-o activitate artistica si sa ii ofere responsabilitati, familiale in special. Este un frate mai mare deosebit de protector. Realitatea dura a vietii risca sa il dezamageasca. Din punct de vedere sentimental, Constantin este afectuos, sensibil si bun. Are nevoie de o partenera de viata exceptionala dotata cu valori similare pentru a fi pe deplin fericit.

 

Constantin este atras de tot ce este original. Va fi interesat de domeniul tehnic, in special daca este nascut pe data de 4, 13, 22, 31 a lunii (audiovizual, informatica, electronica). Daca este nascut pe data de 2, 11, 20, 29 a lunii Constantin va fi interesat de stiintele umane (psihologie, parapsihologie, sociologie, etnologie sau drept).

 

Apreciaza in egla masura activitatile legate de calatorii, ar putea opta pentru o cariera in turism. Gastronomia, domeniul hotelier precum si profesiile din domeniul artistic sau cele in care contactul cu publicul este favorizat ar putea sa il atraga.

3 COMENTARII

Lasă un răspuns