Etimologie: podoaba, ornament

Sarbatoare: 1 iulie

Cosmin este o persoana tandra, sensibila, idealista si echilibrata. Inspirat si emotiv, Cosmin este extrem de interesat de arta si estetica inca de la o varsta frageda. Fire rezervata, Cosmin simte nevoia sa locuiasca intr-o atmosfera placuta, favorabila comunicarii. Cosmin se simte in largul sau in comunitate. Este dotat cu tact si stie sa fie diplomat ori de cate ori este nevoie.

Nu este un barbat exuberant, se lasa destul de greu descoperit. Copil, Cosmin este calm, bland, timid, care isi iubeste familia si simte nevoia sa fie iubit la randul sau. Apreciaza confortul din sanul familiei. Sensibil, gurmand, Cosmin se poate baza in orice situatie pe intuitia sa. Persoanele din jurul sau trebuie sa ii vorbeasca direct si simplu deoarece Cosmin poseda darul de a-si da seama cand minti sau te prefaci. De altfel, Cosmin poseda simtul justitiei, orice fapta care ii incalca principiile il irita fara masura.

Inca din copilarie, Cosmin este pasionat de istorie, legende, mituri si de muzica. Prin urmare, parintii ar trebui sa-l implice intr-o activitate artistica de mic. De asemenea, parintii trebuie sa ii dea lui Cosmin responsabilitati, familiale in special si sa il implice in activitati de grup. Va fi un frate deosebit de protector.

Adult, Cosmin va colabora si va comunica cu deosebita usurinta, va sti sa ii asculte pe ceilalti si sa le dea cele mai bune sfaturi. Din punct de vedere sentimental, Cosmin se ataseaza foarte usor de o persoana de sex opus, este sensibil si tandru. Va avea nevoie de o partenera de viata cu valori similare.

Cosmin este atras de tot ce este original. Daca este nascut pe data de 4,12, 22, 31 sau 7,16, 25 ale lunii, Cosmin va fi interesat de domeniul tehnic (informatica, audiovizual, electronica). Daca este nascut pe data de 2, 11, 20, 9 sau 18 ale lunii, Cosmin va imbratisa o meserie din sfera stiintelor umane (psihologie, sociologie, medicina, istorie sau drept).

Lasă un răspuns