Etimologie: ordine, ornament, podoaba

Sarbatoare:

 

Cosmina este o femeie activa si independenta care isi doreste sa isi impresioneze anturajul. De-a lungul vietii, Cosmina va fi influentata de doua tendinte contrarii. O tendinta autoritara si ambitioasa care o determina sa isi ia viata in propriile maini, fara sa fie preocupata de cei din jur daca este nascuta pe data de 1, 10, 19 sau 28 a lunii. O tendinta mai pasiva, timida si cooperanta o va determina sa faca tot ce ii sta in putere pentru ca in viata sa sa domneasca pacea si armonia daca este nascuta de data de 2, 11, 20 sau 29 a lunii.

 

Daca este sprijinita din punct de vedere afectiv, Cosmina se va arata mai vulnerabila,  gata sa accepte unele compromisuri. Oricum ar fi, Cosmina este dotata cu simtul organizarii si al administrarii, se descurca in viata datorita inteligentei si spiritului sau practic. Este nerabdatoare, impulsiva si extrem de emotiva. Are o inima mare chiar daca nu reuseste cateodata sa isi exprime sentimentele.

 

Copil, Cosmina este timida, ii place sa leneveasca si are o imaginatie bogata care ii joaca feste uneori in special daca este nascuta in luna februarie sau noiembrie. Parintii trebuie sa o incurajeze si sa o stimuleze, sa ii ofere responsabilitati inca de la o varsta frageda.

 

Cosmina este atrasa de stiintele umane: psihologie, parapsihologie, domenii care ii vor satisface setea de cunoastere. Viata sentimentala este extrem de importanta in ochii sai, cauta sa isi gaseasca sufletul pereche cu orice pret. Sentimentala, Cosmina va fi tentata sa isi puna viata afectiva pe primul plan, este dotata cu o ambitie personala enorma.

 

Cosmina va opta pentru o profesie din domeniul comertului, pentru o activitate creativa, o profesie in raport cu copiii sau semenii (psiholog, mediator, consilier) sau pentru o profesie din sfera financiara (banci, economie, contabilitate).

Lasă un răspuns