Etimologie- pur, curat, nobil (romana)

Sarbatoare- Duminica Floriilor

Crina este  persoana foarte seducatoare. Este fermecatoare, plina de viata, dar si sensibila, intuitiva si plina de imaginatie. Crina este foarte feminina in acelasi timp, fiind dotata cu un farmec natural si un romantism fara pereche. Dulceata si blandetea sa sunt principalele sale calitati.

Creativitatea de care da mereu dovada o va ajuta sa reuseasca in tot ceea ce isi propune. Este modesta si calma, nu ii place sa faca pe interesanta si prefera sa ramana cat mai discreta. Dar atunci cand se simte tradata sau inselata, poate sa devina agresiva si rautacioasa.

De asemenea, Crina este destul de neincrezatoare, ramanand discreta in tot ce face si vorbind foarte putin despre ea cu cei din jur. Din cauza acestui obicei, cei din jurul sau sau spun ca este o fire cam dificila. Pentru a evita conflictele, prefera sa taca si sa tina nemultumirile doar pentru ea.

Crina este sensibila in fata reusitelor sociale dar si a bunurilor materiale. Este foarte atrasa de comert, fiind foarte curajoasa si intreprinzatoare atunci cand trebuie. Necunoscutul sau dificultatile nu au cum sa o sperie. Ba din contra, chiar o stimuleaza.

Viata amoroasa este foarte importanta pentru ea. Este tandra, senzuala si cuceritoare, dar si putin cam frivola, rezistand destul de greu in fata cadourilor. Dar in iubire, dar si prietenie, Crina este cea mai fidela.

Crina este o femeie care viseaza la o iubire ideala si la printul pe cal alb. Vrea o iubire plina de pasiune si o viata de cuplu presarata doar cu suprize frumoase. Partenerul sau o va motiva sa avanseze si sa fie mereu motivata.

Viata sociala a Crinei este foarte plina. Adora sa iasa cu prietenii sai cei mai buni si adora momentele de conversatie cu acestia. Este foarte atenta si discreta, fiind prietena ideala caruia sa ii marturisesti un secret. Pe langa faptul ca ii va asculta pe cei din jur, este gata sa le sara mereu in ajutor.

Crina va fi o mama devotata si iubitoare, care isi va ajuta mereu copiii si ii va ajuta sa fie mai pozitivi.

Lasă un răspuns