Etimologia numelui Cristian

Cristian inseamna Mesia (greaca)

Sarbatoare – 12 Noiembrie.

Semnificatia numelui Cristian

Cristian este un barbat contradictoriu deoarece este caracterizat de o serie de vibratii dualitare. Cei nascuti sub cifra destinului 1 sunt masculini, egocentrici, activi si independenti, increzatori in fortele proprii, au o alura atletica si simt nevoia sa fie mereu admirati. Cei care poarta numele de Cristian si sunt nascuti sub cifra destinului 2 sunt persoane mai pasive si dependente, depind de persoanele din jur si sunt in general mai sensibili.

Aceasta alchimie bizara ii confera o natura insesizabila dar complexa. De-a lungul vietii, Cristian va oscila intre aceste doua tendinte fara sa se hotarasca pentru una sau pentru alta. In unele momente, cand ne-am astepta sa dam peste un Cristian puternic, responsabil, sigur pe el, care ia decizii fara sa stea prea mult pe ganduri, dam peste un Cristian vulnerabil, care ezita si ii este teama sa isi asume responsabilitatile. Cristian le dezvaluie aceasta latura doar persoanelor apropiate. Orgoliul si mandria nu ii permite sa isi arate aceste slabiciuni, oricat de mici ar fi ele.

Cristian este curajos si determinat

Insa nu toti cei care poarta numele de Cristian au aceste caracteristici. Unii purtatori ai acestui prenume stiu sa se faca placuti atat prin caracterul lor bland si simpatic cat si prin sensibilitatea lor si simtul umanitar. Curajos si determinat, daca este motivat, este capabil sa depuna eforturi impresionante la locul de munca. Hipersensibilitatea si permeabilitatea sa ii poate juca uneori feste.

Uneori se lasa coplesit de emotii si se lasa extrem de usor dezarmat si se refugiaza de cele mai multe ori in lucruri artificiale. Insa, din fericire, Cristian este o persoana norocoasa in viata, s-a nascut sub o stea norocoasa. In general, domeniile in care straluceste sunt stiintele umane si creatia. Intuitie, imaginatie, sensibilitate se vor potrivi de minune cu idealimsul si perfectiunea de care da dovada in unele cazuri. In orice caz, semnificatia numelui Cristian dicteaza ca acesta este o persoana sociabila, comunicativa si sensibila, serviabila care poseda un mare simt al prieteniei.

Cristian este cum mare seducator

Lui Cristian ii place sa seduca, sa placa, sa impartaseasca diferite sentimente si emotii cu oamenii din jur. Cel mai adesea, pentru a se face placut, Cristian depune un efort minim. Detine arta convingerii si asta il va ajuta enorm daca isi alege o meserie care presupune acest lucru.

Cristian poseda instinctul calitatii si al nobletei (acest lucru se potriveste in special in cazul celor care poarta numele de Cristian si sunt nascuti in zodia Leu). Este elitist, vrea sa admire si sa fie admirat. Isi va gasi destul de greu sufletul pereche insa cand il gaseste va fi pentru toata viata, este o persoana extrem de fidela. In unele situatii, in relatia de cuplu, are tendinta sa isi impuna propriile gusturi ceea ce nu este deloc pe placul partenerei sale de viata.

Etimologia, originea si semnificatia numelui Cristian

Uitandu-ne inapoi in inscrisurile istorice, aflam ce inseamna Cristian. Inseamna Mesia (greaca).

In cariera, baietii cu numele Cristian

Cristian poate fi atras de profesiile liberale, cele in care este propriul lor stapan, ierarhia punandu-i in unele cazuri probleme. Cei care sunt nascuti sub cifra destinului 6 se pot indrepta spre urmatoarele meserii: invatator, profesor, meserii aflate in stransa legatura cu sfera sociala, psihologie, astrologie si justitie.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns