Etimologie-  uns, a unge (latina)

Sarbatoare- 24 iulie

Cristiana este mai degraba solitara, discreta si rezervata. Dar nu face altceva decat sa se protejeze de cei din jur. Asta nu o va impiedica insa sa ii asculte pe cei din jur deoarece este o persoana sensibila care nu ii judeca pe ceilalti.

Cristiana este o persoana plina de viata, activa, curioasa si adaptabila care simte nevoia sa se agite cat mai mult,. In caz contrar, nervozitatea sa va urca la cote maxime.

Cristiana este nerabdatoare, prompta si rapida, adorand ca lucrurile sa mearga repede, asa cum vrea ea. Tine foarte mult la independenta sa, fiind sacra pentru ea. Cristiana este si o persoana foarte distinsa, sensibila la efectul pe care ar putea sa il produca celor din jur.

Unii ar putea sa creada ca este superficiala, dar nu este asa. Sub aparenta sa mereu vesela, uneori rezervata si misterioasa, se ascunde in realitate o femeie foarte serioasa si pudica.

Cristiana va prefera sa isi pastreze grijile si problemele doar pentru ea. Este autoritara, voluntara, chiar daca ingrijorata uneori si stie mereu cum sa isi asume anumite responsabilitati. Are un temperament nervos si nu cunoaste deloc inactivitatea, fiind mereu foarte ocupata.

Cristiana este atrasa inspre aventura si foarte rar nu se lasa tentata de calatorii. Adora ordinea, curatenia si stabilitatea sau securitatea si este in acelasi timp foarte atasata de valorile sociale si de traditii.

Este foarte exigenta atunci cand vine vorba despre alegerea partenerului, dar atunci cand il alege, il alege pentru o viata intreaga. Este o femeie foarte seducatoare, o gazda remarcabila si o gospodina desavarsita. Cristina va invata din greselile sale si astfel va reusi sa evolueze. Instinctul sa o va ajuta sa isi controleze emotiile si sa gaseasca rezolvari la problemele relationale pe care le intampina. Nu stie ce este ipocrizia sau minciuna. Este mereu cinstita si sincera chiar daca uneori va acest lucru va duce la dispute.

Cristiana are nevoie de siguranta in tot ceee ce face, deci va fi atrasa mai ales de domeniul administratiei. Sau poate sa fie atrasa si de profesiile liberale sau de cele in raport cu lucrurile frumoase.

Lasă un răspuns