Etimologie- sustinatorul lui Christos (greaca)

Sarbatoare- 25 iulie

Cristofor este un barbat foarte dinamic, foarte pasional si plin de vitalitate care iubeste aventurile si descoperirile. Este independent, este curios, este deschis lumii din jur, adora calatoriile si noutatile.

Cristofor va da dovada de dinamism in tot ceea ce va face, in toate domeniile din viata sa. Vrea sa fie independent din punct de vedere financiar. Din acest motiv, este foarte harnic, inversunat chiar, pentru a –si duce toate planurile de reusita la bun sfarsit.

Cristofor este un barbat extrovertit. Vrea sa traiasca comform propriilor sale principii si nu vrea ca cineva sa ii comande sau sa ii spuna ce sa faca.

Cristofor detesta sa isi complice viata. Se bucura mai ales de cele mai simple lucruri. Este insa atras si de necunoscut si este in cautare constanta de noi aventuri. Capacitatea sa rapida de adaptare ii permite sa lege foarte repede noi relatii de prietenie in fiecare loc in care ajunge.

In fata problemelor, Cristofor este foarte increzator. Isi pune o fatada care il face sa treaca drept un barbat foarte dur si foarte distant. Nu ii place sa se planga celor din jur. Dar este o fiinta foarte sensibila care are tendinta de a se ascunde sub o carapace de dur. Iar sub aparenta sa calma se ascunde un barbat destul de nervos.

Cristofor nu vrea ca cineva sa puna presiune asupra sa. Vrea sa avanseze in propriul sau ritm. Detesta sa se afle in situatii complicate dar capacitatea sa de a –si reveni este una fabuloasa.

Creativitatea sa il va face sa se remarce fata de colegii sai. Are incredere mare in intuitia sa si in deciziile pe care le ia. Dar, totusi, asta nu il impiedica sa se gandeasca foarte bine inainte de a lua anumite decizii.

Cristofor este un barbat foarte inteligent care ca intalni doar reusite in domeniul profesional. Setea sa de cunoastere va fi mereu stinsa documentandu-se in permanenta. Este foarte pasionat de discutiile centrate pe politica si psihologie.

In domeniul afectiv, Cristofor are nevoie de tandrete pentru a se simti in largul sau si implinit. Dar ii este destul de greu sa isi arate sentimentele, avand nevoie de un anumit timp pana sa aiba incredere deplina.

Lasă un răspuns