Etimologie- de la muntele Kynthos (greaca)

Sarbatoare- 30 ianuarie

Cynthia este o persoana care isi doreste mereu sa reuseasca, un lucru esential pentru echilibrul sau. Pentru a reusi, se va folosi de toate mijloacele si de toate calitatatile de care dispune- perseverenta, ambitie, exigenta sau autoritate. Inteligenta sa sociala face din ea un bun sef de echipa.

Cynthia tine mereu langa ea oamenii pe care ii iubeste. Starea sa de bine depinde de afectiunea lor si de iubirea lor. Este o femeie foarte inversunata si muncitoare, dar foarte tandra in acelasi timp.

Cynthia are o personalitate foarte puternica, cu care ii uimeste mereu pe cei din jur. Determinarea sa este uneori sinonima cu incapatanarea. Nu isi fixeaza niciodata limite si natura sa este ambitioasa si nerabdatoare.

Cele care poarta acest nume, vor mereu rezultate imediate si sunt capabile de orice pentru a-si atinge obictivele. Sunt pline de energie, hiperactive chiar si simt mereu nevoia sa isi canalizeze energia.

Cynthia cere foarte mult de la ea insasi si vrea in fiecare zi sa se depaseasca. Face din ce in ce mai multe eforturi pentru a reusi si degajeaza mereu o anume autoritate.

Cynthia este nerabdatoare si sesizeaza mereu oportunitatile ce i se arata in cale. Intuitia nu o inseala decat foarte rar. Este mandra si orgolioasa si vrea mereu sa reuseasca fara ajutor.

Cynthia vrea sa demonstresze ca se descurca excelent in mai multe domenii si ca poate sa ajunga oriunde fara ajutor.

Cynthia isi ascunde sensibilitatea in spatele unui aer increzator si linistitor. Nu ii place sa isi arate vulnerabilitatea. Atunci cand vrea sa reuseasca isi va exploata din plin toate calitatile si se va folosi de orice pentru a duce la bun sfarsit toate obiectivele.

Cynthia adora sa experimenteze si sa calatoreasca, imbogatindu-se din experiente noi si schimburi.

Cynthia este materialista, sensibila si serviabila. Cauta echilibrul familial si este cea mai afectuoasa mama. Este capabila de sacrificii pentru bunastarea celor dragi si cauta mereu sa dea un sens vietii sale.

Lasă un răspuns