Etimologie- zeitate a apelor in cultura celtilor

Sarbatoare-

Am putea spune despre Dalinda ca este o persoana cu o fire iesita din comun. Si logic ca asemenea vibratii puternice nu vor fi atat de usor de asimilat deoarece sunt sinonime cu grandoare, cu depasirea sinelui si cu cele mai inalte aspiratii.

Cu siguranta ca un « program » atat de grandios o poate duce la cele mai importante realizari, uneori materiale, umane sau creative. Dalinda se va arata astfel o persoana inspirata in simbioza perfecta cu cosmosul.

Acest destin o poate duce foarte departe sau foarte sus, mai ales ca stie sa se arate rabdatoare, ambitioasa si determinata, simtind ca timpul poate sa lucreze in favoarea sa.

Dar drumul sau va fi uneori destul de greu deoarece uneori incearca lucruri extreme si sa isi depaseasca mereu limitele, chiar daca asta ii este foarte greu uneori.

Dalinda va sti insa mereu cum sa imbine de minune reactiile rapide, o activitate puternica si o emotivitate intensa, rezultand o persoana foarte dinamica cu o tendinta colerica totusi.

Dalinda este o tandra si o sentimentala, care se mobilizeaza mai ales pentru cei care o iubesc si pe care ii iubeste. Tine foarte mult la prietenie si le solidaritate, este atrasa de irational, mister si lucruri stranii, dar si de magic sau de minunat. Apreciaza atunci cand poate sa colaboreze cu cei din jurul sau si stie sa dea dovada atunci cand trebuie de toleranta si de intelegere.

In iubire, nu este usor de inteles uneori, deoarece este foarte pudica, este excesiv de rezervata si de timida. Toate acestea, alaturi de dificultati de comunicare in anumite cazuri. Este insa in acelasi timp foarte fina si foarte intuitiva, spera sa fie ghicita si inteleasa, chiar daca uneori trebuie sa astepte cam mult. Dar este cea mai fidela companie si cea mai devotata mama.

In domeniul profesional va fi atrasa de un domeniu sau de o meserie care ii va permite sa se dezvolte din plin deoarece se plictiseste foarte repede atunci cand nu are ce face sau cand nu este in priza. Cele in care poate sa ajute sau sa dea sfaturi sau cele in care poate lucra cu cifre sunt pe placul sau.

Lasă un răspuns