Etimologie- nobil, valoros

Sarbatoare-

Dalini este o femeie energica, hotarata si voluntara. Iar sub aparenta sa calma, Dalini este o fire destul de nervoasa, de agitata. Iar la prima vedere pare o persoana foarte complexa, destul de greu de definit sau de abordat.

Dalini este o fire originala, la care cerebralitatea domina si pentru care intelectualitatea este foarte importanta. Este curioasa de tot si de toate, este critica, poseda un spirit analitic care tinde insa spre scepticism.

Dalini este uneori marginalizata, putand parea cam bizara, cam excentrica si cam inadaptata. Asocierea numerelor 3 si 4 in ceea ce o priveste, ii confera o personalitate duala si trezeste si unele contradictii interne.

Astfel ca este interesata de stabilitate, cautand confortul si stabilitatea care pot linisti intr-un fel natura sa nelinistita mereu. Chiar daca, in mod paradoxal, este un inamic al rutinei.

Dalini este mereu grabita, chiar daca ritmul vietii sale este destul de lent. Deci oscileaza intre a fi o furnica sau o lebada. Este insa uneori mobila, comunicativa, chiar daca uneori se arata cam imprastiata. Insa, are si tendinta de a se izola, de a ramane in turnul sau de fildes, departe de toti si de toate.

Si chiar daca iubeste calmul, reflexiile si speculatiile spiritului, Dalini adora in acelasi timp foarte mult sa se distreze si sa profite din plin de tot ceea ce are viata de oferit, cu toate placerile sale. Exista deci la ea un fel de amestec de introversiune si extroversiune, o latura mai serioasa si una profund mai ludica. Iar personalitatea sa are nevoie de amandoua pentru a se dezvolta asa cum trebuie.

Din  punct de vedere sentimental, nimic nu este usor la ea. Este o personalitate enigmatica si misterioasa care ii pune pe ganduri pe cei de sexul opus. Este derutanta, parand uneori lejera si superficiala si mai apoi grava si serioasa,

In raport cu gusturile si motivatiile sale Dalini va fi tentata de meseriile in care este nevoie de reflexie, in raport cu avangarda sau cu moda. Se poate indrepta astfel inspre invatamant, inspre meserii in raport cu creativitatea si exprimarea, cu dexteritatea manuala sau cu natura si florile.

Lasă un răspuns