Etimologie- sotie, companie (greaca)

Sarbatoare- 4 octombrie

Damaris este o persoana plina de energie, care ii molipseste pe cei din jur. Chiar daca este o fire mai bataioasa si mai de « baietoi », este o companie foarte placuta, deoarece entuziasmul sau si bucuria de a trai sunt molipsitoare.

Damaris este mereu inconjurata de prieteni deoarece are oroare de solitudine. Principalul sau handicap este insa faptul ca nu este destul de determinata si ca facilitatea sa de adaptare se poate intoarce uneori impotriva sa.

In viata profesionala, este foarte ambitioasa si bataioasa, nelipsindu-i ambitia atunci cand trebuie. Intr-adevar, Damaris este o persoana foarte rapida si curioasa, care vrea sa mearga mai rapid decat umbra sa.

Damaris este fermecatoare, agreabila si atractiva, care vrea sa fie placuta si iubita. La ea conteaza foarte mult ca totul sa fie in armonie si pace. Este cocheta si perfectionista si are grija de toate lucrurile in cele mai mici detalii. Dar punctul sau sensibil este hipersensibilitatea din cauza careia sufera uneori de angoase.

Damaris isi va confunda insa uneori viata cu o partida de poker. Tentata de aventura, nu se ingrijoreaza deloc, revendicandu-si independenta si refuzand constrangerile. Intr-adevar, pofta sa de viata este contagioasa.

Are tendinta de a incepe o mie de lucruri si de a nu termina niciunul. Deci se va indrepta inspre profesiile in care va fi mereu in miscare si in care va putea sa evolueze asa cum isi doreste. Va fi atrasa deci de vanzare, de publicitate, de reprezentare, jurnalism, comedie, imobiliare, de meserii in care poate ghida sau poate zbura.

 

Damaris adora jocurile, placerile pe care le are viata de oferit, dar si comunicarea. Pentru ea, viata este o scena de teatru. Apreciaza foarte mult schimbarile si calatoriile.

In ceea ce priveste viata sentimentala, Damaris se va inflacara foarte repede, se va indragosti la prima vedere destul de des, dar flacara se va stinge destul de repede. Iar fidelitatea nu este punctul sau forte. Este seducatoare, chiar foarte cuceritoare, viata amoroasa fiind foarte importanta pentru aceasta “amazoana” care are nevoie de o viata in doi pentru echilibrul sau precar.

 

Lasă un răspuns