Etimologie: supus

Sarbatoare: 1 iulie/26 septembrie

 

Damian respira calm, liniste, armonie si inspira simpatie. Este o persoana serioasa si constiincioasa, extrem de apreciata de persoanele din jurul sau. Este in preocupat in mod constant de a se face placut, se simte responsabil pentru persoanele din jurul sau, in special de cele din familia sa. In unele situatii Damian se dovedeste a fi o persoana scrupuloasa, un barbat al principiilor, maniac adesea. Are o serie de obiceiuri si ritualuri la care tine enorm precum grija exagerata pentru ordine si igiena sau o meticulozitate dusa la extrem.

 

Sentimentele ocupa un un loc important in viata lui Damian: este o persoana sensibila, tandra, careia ii place sa aiba cat mai multi prieteni in preajma. Serviabil, Damian stie sa dea sfaturi si sa consoleze. Daca el este prezent ori de cate ori este solicitat, are aceleasi pretentii din partea celor pe care ii ajuta. Damian uita destul de repede conflictele sau tradarile.

 

Copil, Damian este sensibil si timid, are nevoie de tandrete si afectiune. Inteligent, temator, nelinistit si impresionabil, Damian este extrem de atasat de familia sa, de mama sa in special. Visator, Damian este in unele cazuri, lunatic si aiurit. Va munci mai bine daca se simte sustinut si iubit, rezultatele scolare vor depinde in mare masura de acest lucru. Parintii trebuie sa il implice intr-o activitate artistica.

 

Inainte de toate, Damian cauta securitatea si apreciaza tot ce este natural, autentic si stabil. Atasat de confortul material si de bunurile materiale, Damian poate deveni posesiv si conservator. Viata sa sentimentala nu este intotdeauna la inaltimea aspiratiilor sale. Este teribil de exigent in ceea ce priveste aleasa inimii.

 

Din punct de vedere profesional, Damian va fi atras de profesii artistice, literare sau de profesii in raport cu estetica, gastronomia su stiinta.

3 COMENTARII

  1. Imi place acest site .
    Spuneti-mi Va rog ce semnificatie are numele Eldar ? In rusa a Эльдар .
    Multumim anticipat .

  2. Salut. Imi plac aceste caracteristici. As vrea foarte mult sa scrieti si despre numele Domniţa. Va multumesc anticipat

Lasă un răspuns