Etimologie: Dumnezeu este judecatorul meu

Sarbatoare: 11 decembrie

 

Daniela este o persoana determinata, energica si voluntara, stapana pe propria sa viata Daniela degaja forta, calm si tarie de caracter. In realitate, Daniela este o persoana stricta, autoritara, ambitioasa si capabila sa ii conduca pe ceilalti dupa bunul plac. Este activa si muncitoare, capabila de a-si asuma orice responsabilitate. Este o femeie pasionala chiar daca in unele cazuri pare rece. Este perfectionista, realista si perspicace, apta sa administreze, sa gestioneze si sa organizeze.

 

Poseda un spirit analitic, este curajoasa si antreprenoare. Uraste nedreptatea si poate avea reactii violente daca cineva o supara. Colerica cateodata, Daniela nu este toleranta mereu, chiar daca se forteaza sa fie deschisa si concilianta. In cazul in care un prieten apeleaza la ajutorul sau, acesta nu va fi dezamagit, Daniela este o persoana generoasa, un umar de sprijin si o buna sfatuitoare.

 

Copil, Daniela este activa si vesela. Dornica sa se faca placuta, Daniela va depune eforturile necesare pentru a fi in armonie cu parintii sai. Are nevoie de liniste si pace chiar daca, in unele cazuri, ea este cea care provoaca situatiile explozive. Este mult mai afectuoasa si mai sensibila decat lasa sa se vada si isi ascunde de cele mai multe ori tandretea in spatele unei tendinte agresive.

 

Pentru a da ce e mai bun din ea, Daniela are nevoie de un mediu in care sa se simta in siguranta. Este sensibila la tot ce este frumos si este extrem de preocupata de viata sa sentimentala. Cu toate acestea, viata sa afectiva nu va fi una usoara deoarece este o persoana exigenta si elitista. Directiva, Daniela are tendinta sa isi conduca partenerul de viata si nu isi da intotdeauna seama de autoritarismul sau.

 

Daniela va fi atrasa de o meserie din domeniul bancar sau de o profesie ce necesita precizia si minutioziatatea.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns