Etimologie- cel care mentine binele, cel puternic (latina), instruita, cultivata (araba)

Sarbatoare-

Daria este o persoana cu o energie debordanta, gata oricand sa faca noi descoperiri. Iar atunci cand intreprinde ceva, Daria nu se multumeste cu jumatati de masura.

De indata ce Daria are un obiectiv sau un scop va face orice pentru a-l duce la bun sfarsit, in ciuda obstacolelor din jur. Daria este o femeie foarte curajoasa si infrunta toate problemele. Este sincera si foarte directa, dar uneori este lipsita de tact si ii poate supara pe cei din jur.

Insa, Daria are un caracter exclusiv si vrea sa acapareze atentia auditoriului. Vrea sa se simta importanta in ochii celor din jur si are nevoie de aprecierea lor pentru a se dezvolta armonios.

Daria este curajoasa si intreprinzatoare si nu se lasa descurajata cu una cu doua. Are si un temperament destul de coleric si poate sa aiba uneori izbucniri cam violente. Nu este deloc toleranta chiar daca face eforturi pentru a fi concilianta si deschisa. Stie cum sa fie, atunci cand trebuie, de ajutor si generoasa.

Pe plan sentimental, Daria isi alege cu grija partenerul. Nu da doi bani pe cuvintele frumoase, ci este interesata de personalitatea partenerului si de faptele sale. Daria este fidela si foarte exigenta. Este insa mereu cea care da tonul, chiar daca nu isi da seama mereu de carcaterul sau autoritar.  Familia si viata de cuplu sunt cele mai importante pentru ea.

Daria este o femeie decisa, foarte puternica, energica si voluntara, mereu foarte sigura pe ea. Poate parea insa calma, rezervata si solida. Este insa o femeie foarte pasionala care are nevoie de motivatie pentru a se dedica din plin unui lucru.

In domeniul profesional, Daria se va indrepta doar inspre meserii foarte bine platite. Dar se va simti cel mai bine in cadrul meseriilor din domeniul social, medical, in cele in raport cu cifrele sau in cele care trebuie sa ajute sau sa dea sfaturi.

Dar este o perfectionsita, uneori maniaca chiar si adora lucrurile bine facute. Este foarte sensibila la frumusete, arta si estetica si simte mereu nevoia de pace si de armonie.

Ti-a placut?
Articolul precedentSemnificatie nume Horia
Articolul următorSemnificatie nume Camil

LĂSAȚI UN MESAJ