Etimologie- bunavointa (italiana)

Sarbatoare- 25 octombrie

Dario este o fiinta sensibila si foarte tandra, idealista si foarte interesata de echilibru si de armonie. Inspirat si emotiv, este interesat de tot ce tine de arta, estetica si de domeniul uman. Rezervat, are nevoia mereu sa se simta intr-o atmosfera favorabila pentru a putea comunica din plin.

Dario este foarte deschis inspre exterior, cautand mereu sa se afle in cadrul unei colectivitati si sa faca doar activitati comunitare.

In acelasi timp, Dario este foarte misterios, secretos, chiar de nepatruns sau de neinteles uneori. Da dovada mereu de mult tact si de diplomatie atunci cand trebuie. Dar este dotat in acelasi timp cu o hipersensibilitate, care ii permite sa observe imediat lucrurile sau oamenii exact asa cum sunt.

Dario da dovada mereu de generozitate si de altruism, fiind o persoana pura si veritabila. Nu este o persoana exuberanta, trebuind sa il cunosti foarte bine pentru a-l putea intelege asa cum trebuie. Dar poseda cele mai inalte calitati umane si o mare profunzime atunci cand vine vorba despre sentimente.

Din semnificatia numelui Dario aflam ca Dario adora povestile si legendele, miturile si apreciaza foarte mult sinceritatea. Este curajos si se arata foarte onest in raporturile cu cei din jur. Are un caracter ponderat si nu ii este frica sa dea piept cu greutatile vietii.

Dotat cu o autoritate naturala, Dario este un leader foarte carismatic. Este meticulos si eficient iar perfectionismul sau il face sa aprecieze foarte mult lucrurile bine facute. Va face in asa fel incat zilele sale sa fie din ce in ce mai productive si va profita din plin de orice ocazie sau de orice zi pentru a-si imbogati cunostintele. Curios de tot si de toate, da dovada de inventivitate si de inovatie in domeniul profesional.

In domeniul sentimental, Dario este un romantic si un afectuos. Adora sa fie placut si ii va seduce pe cei din jurul sau cu o sensibilitate aparte. Va fi posesiv atunci cand vine vorba despre femeia visurilor sale pe care o va cauta destul de mult timp pana o va gasi.

Va fi atras de femeile simple, frumoase, amabile si seducatoare. Este o fiinta tandra care apreciaza foare mult stabilitatea si care este atras de originalitate.

Lasă un răspuns