Etimologie – pasare

Sarbatoare –

Daya este o femeie rezervata chiar daca este destul de sociabila atunci cand se afla pe un teren cunoscut. Este o persoana animata de prudenta si neincredere chiar daca nu lasa intotdeauna sa se vada acest lucru. In realitate, este o introvertita si tinde sa isi tina problemele pentru ea. Astfel, aspectul sau exterior poate contrasta cu personalitatea sa profunda. Pare mai supla si mai maleabila chiar daca in realitate nu este deloc asa. Se exprima cu usurinta atat in public cat si in mijlocul apropiatilor, are darul elocutiunii dar nu se lasa niciodata descoperita in totalitate, tine enorm la gradina sa secreta. Emotivitatea sa este puternica dar refulata.

Daya oscileaza intre faze de veselie si de optimism si perioade de pesimism si neincredere. Daya se supara destul de usor din cauza lipsei de incredere in fortele proprii. Este destul de ranchiunoasa si ii este destul de greu sa uite daca cineva a suparat-o sau a ranit-o. Copil, parintii trebuie sa ii stimuleze sociabilitatea, sa o invete inca de la o varsta frageda sa imparta lucrurile, jucariile in special, sa o inconjoare cu afectiune si sa ii menajeze pudoarea.

Daya trebuie incurajata in permanenta pentru a se simti in siguranta. Se dovedeste a fi, in general, destul de posesiva. Adora sa colectioneze diferite obiecte dar nu este prea generoasa cu impartitul acestora.

Chiar daca este timida, lui Daya ii place sa aiba mereu rolul principal, sa straluceasca si sa iasa in evidenta. Se va face remarcata prin originalitatea sa in special. In dragoste este egoista, posesiva, geloasa. Ii place sa detina suprematia in relatia de cuplu. Relatia de cuplu nu este atat de importanta pentru Daya, domeniul profesional este pentru ea pe primul loc.

Animata de lupta pentru viata, Daya va fi atrasa de profesiile care necesita precizie, exactitudine in specia daca este nascuta pe 4, 13, 22 sau 31 a lunii. In caz contrar, Daya va fi atrasa de profesii in care este favorizata exprimarea (comerciale, de profesii precum actrita sau cantareata). In plus, profesiile liberale sunt ideale pentru Daya.

Lasă un răspuns