Etimologie-

Sarbatoare –

Declan este o persoana robusta, inteligenta si curioasa, dar si cultivata in acelasi timp. Este foarte seducator si linistitor si inspira o incredere cre nu tradeaza niciodata. Viata sa este facuta din simplitate.

In acelasi timp, Declan este un spirit practic si concret. Se arata stralucitor in viata si adora sa epateze mereu.

Generozitatea si gentiletea sunt calitati ce il caracterizeaza pe Declan. Este de asemenea destul de conservator si are o atractie solemna pentru traditii. Dar are un spirit destul de deschis si nu refuza nimic atunci cand vine vorba despre modernitate.

Este foarte interesat de activitatile artistice si culturale si se simte foarte bine atunci cand este in contact cu cei din jur. Este foarte sociabil si foarte sensibil si adora sa comunice cu cei din jur. Dar si foarte inteligent, avand un simt practic foarte bine dezvoltat.

De asemenea, este foarte sensibil la tot ce tine de valorile umane si se integreaza in diverse miscari de eliberare. Este foarte motivat si foarte entuziasmat in tot ceea ce face si furnizeaza toate eforturile necesare pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce intreprinde.

Declan are foarte mare grija de imaginea sa si adora tot ce tine de haine si de accesorii. Cuvintele sale de ordine sunt organizare, ordine si o prezentare buna. O persoana zvelta si mereu eleganta, va fi mereu pe placul celor din jurul sau. Este fermecator, adorabil si foarte simpatic.

Declan este idealist fara sa fie insa prea perfectionist. Da tot ce e mai bun din el atunci cand vine vorba despre locul de munca. Cel mai adesea actioneaza cu subiectivitate si rationalitate si reuseste astfel sa ajunga pe posturi importante la locul sau de munca.

Fidelitatea, iubirea si prietenia sunt valori esentiale in ochii sai. Declan va fi foarte selectiv cand vine vorba despre partenera sa. Vrea alaturi de el o femeie intelegatoare, atenta la el si la imaginea sa. Apreciaza schimburile si dialogurile si este atras de persoanele comunicative si extrovertite. Este o fire foarte senzuala, cel mai bun iubit, gata de orice nebunii pentru a fi pe placul partenerei.

Lasă un răspuns