Etimologie-  fiul zeului (greaca)

 Sarbatoare-  6 decembrie

Denise este o persoana foarte constiincioasa, discreta si o companie extrem de placuta. Are un simt innascut al organzarii si al datoriei. Este si destul de dificil de inteles deoarece, cel mai adesea, isi disimuleaza sentimentele.

Denise este o femeie activa, echilibrata si da dovada in orice situatie de determinare. Este curajoasa, neobosita, dar si foarte emotiva, gata sa reactioneze in orice situatie. Nu vorbeste foarte mult despre propria persoana si nu se deschide foarte usor despre sentimentele sale.

Denise va reusi in tot ceea ce isi propune datorita vointei si dinamismului de care da dovada. Prefera insa sa stea mai degraba in urma decat sa iasa in fata. Poate sa organizeze perfect un eveniment, poate sa dea dovada de cel mai mare entuziasm dar prefera sa ramana in culise atunci cand are loc. Nu ia nicio decizie spontana sau nesabuita si se gandeste foarte bine intotdeauna inainte de a actiona.

Denise este si foarte pasionala, destul de impulsiva uneori si colerica, derutandu-i pe cei din jur cu starile prin care trece.

Atunci cand are un obiectiv fixat sau are o idee, Denise va munci din greu pentru a reusi sa duca totul la bun sfarsit. Denise nu este o persoana ce prezinta anumite contradictii, ci una care doreste sa reuseasca inainte de toate prin propriile sale forte. Dar da dovada si de mult orgoliu, iubind sa conduca lumea din jurul sau. Forta caracterului sau va impresiona mereu. Latura sa putin cam naiva o face sa fie mereu cea mai simpatica.

Denise este o femeie foarte idependenta, foarte dinamica si energica, este mereu avida sa invete lucruri noi. Este fara incetare in activitate. Alaturi de ea nu te vei plictisi deci niciodata.

Dar in ciuda optimismului sau aparent, Denise sufera de angoase si cele mai mici detalii o obsedeaza mereu.

Melancolia si fragilitatea de are da dovada Denise seduce lumea din jurul sau, pe barbati in special. Pentru unii dintre ei, Denise reprezinta femeia ideala, pentru altii este prea angoasata si sensibila, uneori plictisitoare. In plus, atunci cand este foarte indragostita, Denise este foarte posesiva.

Lasă un răspuns