Etimologie- zeu (greaca)

Sarbatoare- 6 februarie

Dora este o femeie plina de pasiune, voluntara si capabila de excese atunci cand vine vorba despre propria persoana. Mai ales atunci cand vine vorba despre reusite. Dora este mereu cu zambetul pe buze.

Detesta rutina, este foarte hranica si inteligenta, stiind mereu cum sa isi seduca sau sa atraga anturajul din care face parte.

Dora este foarte sentimentala, discreta, foarte retrasa in anumite situatii, punandu-si o multime de intrebari cu privire la lume, la viata sa si la misiunea sa de pe acest pamant. Si totusi, exista la Dora o dubla personalitate, deoarece are in mod paradoxal dorinta de a se face uneori remarcata, chiar daca asta nu corespunde uneori cu natura sa profunda.

Daca va intelege natura duala a personalitatii sale, va sti cum sa se joace cu eficienta si malitiozitate de timiditatea sa. Dar daca se va cauta, va avea tendinta de a se inchida in ea insasi, in universul sau, care nu are nicio legatura cu cei din jur. Dora nu prea are incredere in propriile forte, dar succesul pe care il intalneste poate sa o ajute sa isi revina si sa aiba incredere din nou in propriile forte.

Dora nu va incerca sa ii seduca pe cei din jur cu inteligenta sa, deoarece este foarte prezenta si foarte eficienta. Stie cum sa ramana discreta, atenta si rabdatoare.

In domeniul afectiv, Dora da dovada de intuitie dar este posesiva si suficient de inteligenta pentru ca cei din jur sa nu isi dea seamna de adevaratele sale intentii. Este foarte atasata de cei din jur, cea  mai buna prietena pe care toata lumea se poate baza.

Dora da dovada cel mai adesea de o emotivitate calculata. Adica stie cum sa se foloseasca de aceasta, cunoscandu-si foarte bine limitele. Prefera sa simuleze inertia pentru a putea actiona cat mai discret.

Dora va avea mare noroc atunci cand vine vorba despre reusitele sale. Dar va exista cel mai adesea un decalaj intre succesul sau si intre investitie sau meritele sale personale. Acest lucru va explica fara indoiala lipsa de incredere in propriile sale forte.

Lasă un răspuns