Etimologie: cadou

Sarbatoare:

 

Fire mandra si orgolioasa, Dorina se impune prin distanta pe care o pune intre ea si ceilalti. Acest lucru ii determina pe cei din anturajul sau o caracterizeze drept o persoana rece si orgolioasa. In realitate, Dorina este o femeie neincrezatoare si introvertita, secretoasa. Curioasa si intuitiva, Dorina este o persoana perspicace si poseda o viziune fina asupra lucrurilor si oamenilor, se pricepe sa ghiceasca gandurile celorlalti. Autoritara, Dorina nu este o persoana toleranta si supla, are tendinta sa isi impuna intr-un mod cam violent ideile si parerile, isi considera ideile cele mai bune, nu este dispusa sa asculte alte pareri.

 

Antisociala, egoista, Dorina este selectiva si preferea sa ramana singura decat sa fie prost insotita. Se simte diferita de ceilalti, nu ii plac metodele traditionale. In momentul in care ceva sau cineva nu este pe placul sau, Dorina afiseaza un zambet ironic in coltul buzelor. Este pasionata de irationalsi misticism, domenii de investigatie in care poate excela. Mediul familial isi va lasa amprenta asupra dezvoltarii personalitatii sale. Copil, Dorina este o inteleapta, are nevoie de iubire insa ea insasi nu are obiceiul sa isi manifeste iubirea. Parintii trebuie sa ii dezvolte latura sociala altfel Dorina risca sa fie introvertita si antisociala.

 

De-a lungul vietii, Dorina va cauta armonia si pacea. Este o persoana perfectionista si ii va cere partenerului de viata sa fie la fel. Nu suporta mediocritatea, monotonia si rutina, are nevoie de miscare in permanenta. Cauta calitatea, este sensibila la arta si la estetica si la confort. Acorda o mare importanta realizarii personale, viata sentimentala este esentiala pentru ea.

 

Dorina va alege o profesie din domeniul comertului, gastronomiei, restaurarilor sau al igienii. Este tentata de tehnologiile moderne pe care le va studia si se va orienta spre o profesie din acest domeniu. Nici domeniul medical nu ii este indiferent.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns