Etimologie- apa mare, intindere linistita, generoasa (greaca)

Sarbatoare- 6 februarie

Doris este o persoana voluntara, plina de pasiune, dar si capabila de tot felul de excese atunci cand vine vorba despre reusita sa. Este zambitoare, linistita, dar si foarte muncitoare si ambitioasa atunci cand vine vorba despre cariera.

Doris detesta rutina si adora sa fie singura pentru a se calma sau pentru a medita. Este inteligenta, fermecatoare stie cum sa intre in gratii celor din jurul sau. Este in acelasi timp dominatoare si exigenta.

Doris este colerica si nu este usor pentru ea sa isi tina emotiile in frau deoarece este foarte emotiva. Este aventuroasa, independenta si orgolioasa. Este un persoana care adora actiunea si sa mediteze. Este aventuroasa, independenta si orgolioasa.

Vointa sa va fi stimulata de ceea ce ii place. Este foarte intuitiva, sensibila si nu ii place deloc sa fie singura. Are un caracter echilibrat care ii permite sa faca cele mai precise si mai sigure judecati cu privire la cei din jur.

Discreta si eficienta atunci cand are ceva in cap, Doris, va munci din greu pentru a reusi in tot ce isi propune.

Care sunt cele doua cuvinte care ar putea sa o caracterizeze cel mai bine pe Doris? Perseverenta si vointa. Dar uneori, Doris este un cocktail cam exploziv, cu cele mai neasteptate reactii.

Doris nu stie cum sa stea locului, are mereu nevoie de proiecte noi si cu cat responsabilitatea este mai mare, cu atat este mai stimulata. Este foarte descurcareata, are o imaginatie extrem de bogata, un farmec natural si o memorie fara cusur.

Doris este o maniaca si adora confortul. Este foarte sociabila si adora sa se afle in compania celor din jur. Este foarte echilibrata in ceea ce priveste relatiile cu familia sa. Doar in sanul sau va simti ca se va dezvolta din plin. Doris este foarte generoasa, atunci cand se dedica, se dedica trup si suflet. Este cocheta si senzuala si un sex-appeal care ii atrage pe cei din jur.

Norocul sau se datoreaza cel mai adesea si cel mai sigur, puterii sale de seductie, dar si generozitati, curajului sau inimii sale, care ii permit sa reuseasca in viata.

Lasă un răspuns