Etimologie- amandoi, amandoua, pura (greaca)

Sarbatoare- 25 noiembrie, 29 aprilie

Ecaterina isi dedica intreaga viata celor din jur. Este foarte diplomata in acelasi timp, cerandu-i-se cel mai adesea ajutorul sau sfaturile pentru a media sau rezolva o problema. Da mereu cele mai bune sfaturi, fiind foarte receptiva la nevoile si problemele celor din jur.

Ecaterina este in acelasi timp foarte sensibila si vrea sa fie inconjurata doar de oameni iubitori. Ecaterina este o persoana foarte inteligenta, care nu stie insa cum sa fie umila atunci cand trebuie.

Ecterina este foarte activa, energica, mereu sigura pe ea, fiind constienta de valoarea sa si de capacitatile sale. Este inversunata si nu lasa garda jos foarte usor.

De asemenea, Ecaterina este o persoana foarte puternica si incapatanata. Stie ce vrea si cum sa obtina lucrurile pe care le vrea. Trece peste obstacole fara teama si ezitari. Ecaterina este orice, numai lenesa nu este. Vrea sa profite din plin de fiecare clipa din viata sa. Este si foarte rebela si lupta contra normelor sau regulilor impuse de societate.

Este foarte independenta si nu are nevoie de ajutorul celor din jur pentru a reusi. Prefera sa reuseasca prin propriile sale forte si sa nu fie datoare nimanui. Adora sa se afle in posturi de conducere si sa isi asume responsabilitatile pentru a-si demonstra capacitatile si abilitatile.

Ecaterina este o adevarata luptatoare, care nu se teme de concurenta, nici de femei, nici de barbati. Invata foarte repede tot ceea ce trebuie si este foarte eficienta in tot ceea ce intreprinde.

In domeniul sentimental, Ecaterina are  anumite principii care trebuie sa fie respectate. Isi va respecta partenerul si detesta din toata inima frivolitatea. Este foarte atenta cu cei din jur si va face orice pentru ca acestora sa nu le lipseasca nimic. Dar este si destul de exigenta in acelasi timp si ii va fi destul de greu sa isi gaseasca partenerul care sa ii respecte dorinta de libertate. Dar in cuplu este foarte geloasa si tine cu dintii de fericirea sa.

Este o femeie foarte activa care nu se va multumi cu simplul rol de casnica. Are nevoie sa socializeze si sa reseasca si in domeniul profesional.

Este foarte mandra, nu invidiaza pe nimeni si munceste din greu pentru a obtine confortul de care are nevoie.

Lasă un răspuns