Etimologie- protector bogat (engleza)

Sarbatoare- 20 noiembrie

Edmund are o alura impresionanta. Este foarte viril, impresioneaza foarte usor femeile din jurul sau si le pune pe fuga cu o singura privire pe cele pe care nu le place. Dar fizicul sau impresionant, ramane insa o carapace, deoarece este si o persoana foarte sensibila.

Edmund este mereu gata sa ii ajute pe cei din jur. Prietenii sai si cei din jur stiu ca se pot baza pe el atunci cand este cazul. Este vulnerabil, dar nu este chiar atat de independent cum lasa se se creada. Simte nevoia sa fie inconjurat de catre cei care il iubesc pentru a se simti protejat si a se dezvolta armonios.

Dar fara doar si poate, Edmund este un barbat cu un caracter foarte puternic. Are un temperament stralucitor, chiar daca este uneori nervos, este plin de energie si entuziasm.

Edmund adora sa comande, sa isi exerseze peste tot puterea si autoritatea. Este atras foare tare de reusita si foarte interesat cel mai adesea, de domeniul material. Edmund are un minunat spirit de intreprinzator care il ajuta sa treaca peste orice obstacole. Este facut doar pentru lucruri marete, pe care le duce mereu la bun sfarsit datorita vointei si perspicacitatii. Este  insa unoeori mult prea direct si ii lipseste perspicacitatea.

Si chiar daca unoeri este cam coleric, acest lucru se datoreaza dinamismului sau si nu agresivitatii sale. Nu are de ce sa se enerveze sau sa se consume atunci cand detine un control perfect asupra situatiei. Este un barbat fara complexe, dar foarte riguros in acelasi timp. Va fi peste tot unde se intampla ceva important.

Atunci cand vine vorba despre domeniul afectiv, cel mai adesea se simte mereu neinteles si poate sa sufere de solitudine. Dar nici nu face ceva pentru a se simti inteles. Este formidabil, pasional, generos, dar poate sa fie si acid, gelos, posesiv sau chiar violent.

Cu o asemenea personalitate, alegerea unei meserii nu este un lucru deloc usor. Dar totusi, este atras de domeniile comerciale si ale finantelor, dar si de cele ale stiintei. Reusita profesionala il obsedeaza si va face mereu orice pentrur a-si atinge obiectivele.

Lasă un răspuns