Etimologie lanterna, radiantul, stralucirea soarelui (greaca)

Sarbatoare- 18 august

Eileen este o persoana plina de viata, vesela, joviala, mi degraba autoritara si foarte colerica. Nu am putea spune insa ca este caracterizata de suplete sau de disciplina. Vrea sa se impuna peste tot in domeniile vietii sale si uneori devine putin cam agasanta sau prea mandra de ea.

Eileen este foarte increzatoare in fortele sale, are planuri marete si ii surade mereu ideea de a fi bogata in viitorul mai indepartat sau mai apropiat. Aceasta idee, alaturi de o anumita dorinta de a reusi, o fac sa caute mereu doar proiecte de avengura.

Eileen nu sta niciodata in loc si este mereu foarte activa si dinamica. Si totusi, rezultatele nu sunt mereu pe masura asteptariloe sau a eforturlor depuse. Acest lucru se datoreaza faptului ca uneori este putin cam dezordonata.

Este o femeie foarte curioasa, este interesata de orice si de nimic, de orice subiect, dar nu merge niciodata pana la capat. Eileen iubeste schimbarea dar uneori riscurile pe care si le asuma sunt cam mari. Uneori prefera o viata monotona, dar rutina nu este facuta pentru ea si se plictiseste foarte repede. Isi adora libertatea si este o feminista plina de patos si de pasiune.

Eileen este si foarte simpatica si gurmanda, dar in copilarie are nevoie un reper strict deoarece este geloasa, capricioasa si posesiva. Trebuie sa invete sa imparta si sa fie cat mai sociabila.

Eileen adora sa fie placuta de catre cei din jur, sa seduca si sa ii impresioneze mereu pe cei din jur. Iata de ce este si foarte interesata de felul in care arata, alegand doar haine si bijuterii de bun gust. Va cauta la partener obtinerea unui anumit statut social. Si totusi, vrea sa isi intemeieze si o familie, un lucru foarte important pentru ea. Detesta aventura, schimbarile sau calatoriile.

Eileen se va descurca cel mai bine in cadrul unor profesii legate de cifre si de finante, dar si in care o anumita mobilitate este necesara. Meseriile din domeniul medical, dar si cele in stransa legatura cu estetica i se potrivesc si ele de minune.

Lasă un răspuns