Etimologie- copac, straina, alta (ebraica, germana)

Sarbatoare-  1 februarie

Ela este o persoana plina de viata, joviala, optimista, care raspandeste veselie peste tot pe unde merge. Ela este foarte fermecatoare si foarte eleganta, vrand sa faca pe plac tuturor si sa seduca pe cei din jur.

Ela pare o fire extrovertita si simte nevoia sa fie inconjurata de cei dragi pentru a simti ca traieste cu adevarat. Adora sa vorbeasca, sa tina discursuri si sa vorbeasca tuturor despre ideile si obiectivele sale.

Ela este foarte spirituala si adora sa ii distreze pe cei din anturajul sau. Este o comedianta excelenta, are un spirit critic minunat si un spirit excelent de observatie. Este curioasa, interesata de tot si de toate, lucru ce ar putea provoca la ea o anumita instabilitate.

Ela este uneori vanitoasa si nu ezita atunci cand trebuie sa se complimenteze sau sa se laude pe sine. Intr-adevar, Ela are o personalitate foarte puternica si reuseste sa ii seduca pe cei din jur cu usurinta. Are o multime de aspiratii spirituale si este interesata de subiectele filozofice.

Comunicarea este un atu major atunci cand vine vorba despre Ela. Se descurca cel mai bine in domeniul artelor, sa ii abordeze si sa comunice cu cei din jur. Stie si cum sa se faca apreciata de catre cei cu care se intersecteaza.

Ela este mereu trasa la patru ace si are un simt estetic foarte bine dezvoltat. Te poti baza pe ea atunci cand vrei sa primesti cele mai frumoase sau cele mai rafinate cadouri!

Ela adora sa invete mereu lucruri noi si isi pune o multime de intrebari cu privire la lumea in care traieste. Adora si sa comunice celor din jur lucrurile noi pe care le-a invatat si descoperirile noi pe care le face.

Ela se adapteaza foarte usor, este toleranta si este gata sa faca unele concesii pentru binele celor din jur. Investeste totul in proiectele umanitare si tine foarte mult ca dreptatea sa triumfe mereu.

Viata sentimentala este primordiala pentru Ela. Dar este si foarte exigenta si perfectionista, astfel ca partenerul pe care il alege trebuie sa fie perfect si sa corespunda foarte bine criteriilor sale.

Ela se va descurca cel mai bine in domeniul medical, cel la justitiei, al educatiei sau legate de arta si de estetica.

Lasă un răspuns