Etimologie: lumina, stralucitoare, raza a soarelui

Sarbatoare: 21 mai

 

Elena pare o femeie inaccesibila. Sa fie datorita mandriei sale naturale sau din cauza firii sale rezervate? Nu conteaza, Elena nu lasa pe nimeni indiferent. Introspectiva si introvertita, Elena are tendinta de a-si crea un turn de fildes in care se retrage ori de cate ori viata nu este la inaltimea aspiratiilor sale inalte, visele fiind adesea o modalitate de refugiu pentru ea. In realitate, Elena este o femeie inspirata, sensibila si emotiva, care nu este facuta pentru lupta, aratandu-se adesea alergica la stres.

 

Destul de posesiva, Elena este asemeni unei furnicute, nu ii place sa isi imprumute lucrurile, este destul de atasata de lucrurile personale. Elena are un caracter aparte, este independenta si are un comportament transant. In unele situatii, Elena se dovedeste a fi destul de derutanta si insesizabila: comunica putin sau deloc, vrea ca ceilalti sa ghiceasca ce i se intampla si este dezamgita cand nu este inteleasa. In strafundul ei, Elena este o persoana determinata, cu o vointa puternica. Este adevarat ca exista zile in care se lasa dominata de lene si lasa pe maine ce ar putea face azi insa aceste zile sunt rare.

 

Copil, Elena trebuie motivata in permanenta altfel are tendinta sa se inchida in sine. Inca din copilarie poseda un spirit practic. Parintii trebuie sa ii dezvolte sociabilitatea si sa aiba grija deoarece Elena este o materialista si o perfectionista.

 

Elena este o mare sentimentala si visatoare. Astfel, a iubi si a fi iubita reprezinta principala sa preocupare ajunsa la varsta adulta. Nevoia de armonie este puternica. Domnilor, trebuie sa stiti ca Elenei ii va fi destul de greu sa isi aleaga un partener de viata deoarece are pretentia ca acesta sa fie frumos, bogat, inteligent si galant.

 

Cand vine vorba de alegerea profesiei, Elena este ezitanta si se lasa influentata de familie. Daca isi va alege singura orientarea, se va indrepta spre sfera artistica sau estetica.

Lasă un răspuns