Etimologie – de origine ebraica, numele Eliana ar putea fi o forma a lui Elia ceea ce inseamna Dumnezeul meu este Iahve, Dumnezeu este Domnul meu

Sarbatoare –

Ce magnetism! Fara urma de indoiala Eliana poseda o personalitate iesita din comun: sensibila deopotriva, afectuoasa si emotiva, Eliana este o femeie de anvergura, facuta sa preia fraiele in orice domeniu al existentei sale. Extrem de activa, Eliana este o persoana voluntara, antreprenoare, indrazneata si luptatoare. Dificultatile o stimuleaza pe aceasta pasionala in ochii careia emanciparea feminina nu este un cuvant in van. Eliana este o individualista care cauta sa se afirme si sa se realizeze, impunandu-se. Apartinand in general semnelor de foc, Eliana are un caracter coleric. Daca nu gaseste mijloacele la inaltimea asteptarilor sale se dovedeste a fi extrem de agresiva, autoritara si dictatoriala. Coexistenta a doua cifre dominante, 1 si 2 ii confera o personalitate schimbatoare, cu alternanta unor faze de ambalare, entuziasm, hiperactivitate, urmate de faze de pasivitate, de neglijenta, mai rare totusi, dar existente.

Motivatia este cuvantul sau cheie, este o ambitioasa fara pereche. Mai degraba intelectuala, Eliana este o femeie de actiune care poseda un spirit practic si simtul concretului si materialului. Eliana este facuta pentru a reusi in viata, pentru a se realiza dar depune eforturi uriase in acest sens, nu lasa nimic la voia intamplarii. Este o persoana idealista, perfecta in lumea afacerilor. Rapida, nerabdatoare si presata de timp, Eliana da adesea dovada de intoleranta. Copil, Eliana este plina de viata, vesela, demonstrativa si debordeaza de energie. Parintii ar trebui sa o incurajeze sa practice o activitate sportiva pentru a-si consuma energia enorma. Are o multime de proiecte si centre de interes, nu ii place sa stea degeaba.

Activa si sentimentala, Eliana cauta uniunea si viata in doi chiar daca acest lucru nu este intotdeauna usor pentru ea. Ii este greu sa se supuna, sa asculte de cineva. Din punct de vedere sentimental este o idealista, o naiva si o sincera. Din punct de vedere profesional Eliana vizeaza sa ajunga sus, departe si va face orice pentru a reusi acest lucru. Va alege domeniul afacerilor sau finantelor sau cele in raport cu exercitarea unei anumite puteri.

Lasă un răspuns