Etimologie- Dumnezeu, mantuire si casa (ebraica)

Sarbatoare- 17 noiembrie

Elisabeta este o persoana care atrage toate privirile mai intai cu eleganta sa. Dar odata cu trecerea timpului, se va dezvalui cu siguranta o persoana sensibila si curajoasa care va sti cum sa isi asume responsabilitatile in orice circumstante.

In Elisabeta, poti avea incredere deplina. Natura sa calduroasa, spiritul sau deschis, dar si spontaneitatea sa, te vor face cu siguranta sa te simti mereu in largul tau. Elisabeta stie ce trebuie sa faca pentru a deveni confidenta celor din jur si cum sa devina sprijinul lor moral.

Dar despre Elisabeta se mai poate spune ca este o femeie destul de ciudata, cu o personalitate foarte speciala sau complexa. Acest lucru se intampla poate datorita faptului ca ramane cel mai adesea rezervata si misterioasa sau pentru ca este foarte rezervata atunci cand vine vorba despre viata sa.

Elisabeta este o persoana foarte enigmatica si atasata de cei din jur, chiar daca nu stie mereu cum sa isi exprime emotiile. De altfel, este o intelectuala si o cerebrala, dar si foarte mobila, fiind peste tot.

Elisabeta este o femeie de o sinceritate dezarmanta. Nu sta deloc pe ganduri atunci cand vine vorba despre a spune ceea ce simte. Dar nu vrea deloc sa ii ranesca pe cei din jur. Ii vine foarte greu sa respecte regulile si sa fie punctuala. Autoritatea i se pare abuziva si ridicola.

Viata sentimentala are o importanta capitala pentru Elisabeta. Este o femeie foarte pasionala, capabila de tandrete, de tact dar si de sacrificii daca este cazul. Sa devina mama este cel mai important lucru pentru ea.

Elisabeta se va realiza pe plan personal inainte de a deveni o femeie de succes si pe plan profesional. Va fi interesata de tot ce tine de domeniile vanzarii, turismului si calatoriilor. Dar si de tot ceea ce este in raport direct cu datul de sfaturi, cu educatia sau cu publicitatea. Este foarte harnica si va duce mereu la bun sfarsit ceea ce incepe.

Elisabeta este dulce, este sentimentala si afectuoasa, fiind o seducatoare inocenta. Este mereu foarte optimista, vazand mereu doar ceea ce e mai bun in lucrurile si oamenii din jur.

Lasă un răspuns