Etimologie: Dumnezeu in juramantul meu, mantuire si casa

Sarbatoare: 17 noiembrie

 

Flegmatica in aparenta, Eliza este o fire calma si rezervata, distanta si rece uneori. Eliza este o persoana serioasa si profunda, timida, cinstita, constiincioasa si plina de calitati. Introvertita, Elizei nu ii este teama de singuratate, va prefera intotdeauna o relatie unica. Nu ii plac lucrurile superficiale, incearca sa se tina departe de tot ce este mai putin autentic, se ataseaza doar de ce este profund si real. Daca faci parte din cercul Elizei de prieteni inseamna ca aceasta te-a considerat demn de acest lucru.

 

Cu o mare stapanire de sine, Eliza este considerata o persoana rece si indiferenta. De cele mai multe ori, Eliza se plange de faptul ca nu este inteleasa de persoanele din jurul sau. Mandra, Eliza nu isi arata niciodata latura vulnerabila. Decat sa ceara ajutorul, Eliza prefera sa se descurce singura. Rationala si pragmatica, Eliza se bazeaza in luarea deciziilor pe ratiunea si logica sa. Chiar daca se intampla uneori sa viseze cu ochii deschisi, Eliza revine repede cu picioarele pe pamant. Muncitoare, Eliza se dovedeste a fi o perfectionista si o econoama.

 

Copil, Eliza este mult prea inteleapta si responsabila pentru varsta sa. Este o sora mai mare responsabila si isi asculta parintii, nu vrea sa ii supere. Este destul de posesiva cu obiectele sale personale, nu ii place sa le imparta.

 

Elizei ii place simplitatea, uraste lucrurile artificiale. Viseaza sa traiasca undeva la tara, departe de zgomotul urban, sa profite de bucuriile simple ale vietii. Viata sentimentala a Elizei va fi una destul de dificila. Spontaneitatea nefiind punctul sau forte, Eliza isi va alege partenerul de viata in functie de valorile sale morale. Eliza este o femeie cu principii.

 

Eliza va fi atrasa de profesii medicale, paramedicale, raport cu dreptul si justitia si magistratura sau de o profesie din domeniul Administratiei.

Lasă un răspuns