Etimologie- lumina (celta)

Sarbatoare-  28 august

Elouan este o persoana foarte tandra, idealista, sensibila, dar si extrem de echilibrata, fiind mereu in cautare de armonie. Inspirat si emotiv, Elouan se intereseaza de tot ce tine de arta, de estetica sau tot ce tine de fiinta umana.

In acelasi timp, este o fire foarte rezervata, care simte nevoia sa fie intr-o atmosfera favorabila pentru a comunica asa cum trebuie. Este foarte deschis inspre exterior, cautand sa fie mereu in colectivitate si sa aiba activitati legate de comunitate.

Dar mai are o latura rezervara, secreta sau misterioasa, chiar insesizabila. Are de asemenea foarte mult tact si stie cum sa fie diplomat atunci cand trebuie. Aceasta hipersensibilitate este insotita cel mai adesea o intuitie foarte ezvoltata, un lucru care ii permite sa observe imediat lucrurile si persoanele.

Elouan este foarte bun si foarte altruist, o calitate care ii permite sa fie foarte prezent in viata de zi cu si si sa fie adevarat si pur. Nu este o fire prea exuberanta deoarece va trebui sa ii cunosti foarte bine inainte de a putea sa-i intelegi. Are remarcabile calitati umane si da dovada de o mare profunzime a sentimentelor.

Elouan adora tot ce tine de istorie, de povesti, de legende sau de basme, de mituri si apreciaza foarte tare si muzica. Deci se va descurca foarte bine in cadrul unor activitati artistice.

Este atras de tot ceea ce este original, de avangarda chiar. Se va interesa de domeniul tehnic sau se va intoarce inspre stiintele umaniste. Apreciaza si activitatile legate de calatorii deci poate face o cariera si in domeniul tursimului sau al serviciilor de transport.

Elouan este un personaj tandru care aspira sa evolueze inspre un mediu echilibrat si armonios. Pentru a iesi din cochilia sa trebuie sa aiba deplina incredere in cei din jur. Dar este un brabat care stie sa se arate indemanatic si foarte pirceput atunci cand trebuie sa negocieze.

Nu se lasa influentat foarte usor si extrem de sensibil, este cel mai fidel prieten si iubit. Are sentimente profunde si sincere care nu se sterg odata cu trecerea timpului.

Lasă un răspuns