Etimologie- Dumnezeu este plenitudine (ebraica)

Sarbatoare- 17 noiembrie

Elsie este sentimentala, dulce si afectuoasa, fiind o seducatoare fara pereche, dar inocenta in acelasi timp. Este foarte muncitoare in acelasi timp, reusind in tot ce isi propune.

Primitoare, cu un spirit deschis, Elsie, este o optimista care vede doar partea buna a lucrurilor. Elsie este foarte atenta la cei din jur. Este deci o excelenta confidenta, dar este si o pudica, nestiind tot timpul cum sa isi exprime sentimentele.

Elsie este o independenta, o persoana pentru care cuvantul « independenta » nu este un cuvant in van. Este si un inamic de temut al oricarui tip de constrangere. Se arata cel mai adesea indisciplinata si isi asuma riscuri fara sa se gandeasca la urmari.

Elsie este o fire foarte mandra iar comportamentul sau alterneaza cel mai adesea, intre excitare si abatere. Ea nu cunoaste jumatatile de masura.

Adora contactul cu cei din jur si negocierea este punctul sau forte. Iar marea sa putere de adaptabilitate este cea care ii faciliteaza viata.

Elsie poseda o memorie excelenta, afectiva mai ales, amintindu-si mai ales deci de lucrurile care o marcheaza sau au marcat-o din punct de vedere emotional. Si cum este foarte ranchiunoasa, cel mai bine ar fi sa nu o superi sau sa nu ii gresesti. Elsie este foarte curioasa, in masura in care adora sa se ocupe de tot si de toate. Are o vitalitate puternica, o rezistenta uimitoare, este sociabila, simtind mereu nevoia sa fie inconjurata de lume care sa fie mereu la dispozitia sa.

Dinamismul este cea mai mare calitate a sa si nu va ezita atunci cand trebuie sa ii inalture pe cei din drumul sau care nu se ridica la inaltimea asteptarilor sale. Elsie este o personalitate foarte puternica, un personaj foarte complex si profund care ia lucrurile in serios.

Elsie este foarte afectuoasa si obtine mereu ceea ce isi doreste. In plus, este posesiva, in ideea ca ar trebui sa fie mai posesiva pentru a iubi mai mult. Iar cel mai adesea prefera sa iubeasca decat sa fie iubita.

Pe Elsie nu o poti face sa se razgandeasca. Vointa sa este una extrem de puternica si este sigura ca se afla pe drumul cel bun.

Lasă un răspuns