Sarbatoare- Dumnezeu este plenitudine (ebraica)

Etimologie- 17 noiembrie

Elza este o fire foarte visatoare care are tendinta de a ramane in propria sa lume. Este in acelasi timp foarte prudenta si foarte discreta.

In viata sa profesionala, Elza avanseaza cu prudenta, dar cu siguranta. Daca activitatea aleasa ii este pe plac, se poate descurca foarte bine in tot ceea ce face si se arata mai puternica decat lasa caracterul sau sa se vada.

De fapt, Elza este foarte meditativa, cerebrala si meticuloasa, dand atunci cand trebuie, dovada de imaginatie si de o inteligenta fara pereche. Daca va intalni cumva piedici sau probleme in tot ceea ce intreprinde, va avea tendinta sa se inchida in sine si sa se lase dusa de imaginatie si de reverii.

Uneori are tendinta de a fuge din fata responsabilitatilor si prefera sa le lase pe plan secund.

Elza va incerca in viata sa sa imbine la perfectie cele doua lucruri- sa fie foarte serioasa la locul de munca si indolenta din viata personala.

Atunci cand vine vorba despre prietenie, da si aici dovada de o dualitate de caracter. Poate sa fie o prietena foarte sociabila, linistitoare, care stie sa asculte. Dar va avea mereu tendinta de a se proteja si sa pastreze pentru sine gandurile si problemele cele mai intime.

Emotivitatea sa va trece de la vis la ireal, un lucru care o face sa devina mai rezervata si mai secretoasa uneori.

In viata sa amoroasa, Elza este foarte sensibila, dar si foarte exigenta in acelasi timp. Cere foarte mult de la partener, fara sa dea la randul ei ceva in schimb iar senzualitate sa trece mai mult prin spirit decat prin corp.

Pentru a gasi un real echilibru intre solitudine si convivialitate, Elza va trebui sa isi asume mai multe riscuri, sa plece in cautarea celui de langa si sa isi invinga timiditatea si lipsa de siguranta.

In orice caz, este o femeie independenta si nu ii place deloc sa depinda de cei din jur. Si inca de cand a fost mica, nu i-a placut ca lumea sa se bage in treburile sale. Acum, la fel.

Lasă un răspuns