Etimologie: Dumnezeu e cu noi

Sarbatoare: 29 iunie

 

Emanuela este o fire sensibila chiar daca prefera sa nu isi arate de cele mai multe ori emotiile. Influentata adesea de familie, Emanuela este dotata cu o forta interioara imensa care o ajuta sa infrunte realitatile dure ale vietii. Dotata cu un simt practic, insetata de independenta si capabila sa isi asume responsabilitatile, Emanuela este o persoana ambitioasa si increzatoare in fortele proprii.

 

Copil, Emanuela nu este deloc docila, in special in momentele in care parintii sai incearca sa isi impuna autoritatea la care se arata mai mult decat alergica. Un caracter puternic inca din copilarie. La cel mai mic atac, Emanuela se va revolta, dezvaluindu-si astfel latura agresiva si intoleranta. In momentul in care in familia sa domneste armonia Emanuela este sensibila, activa disciplinata si perfectionista. Daca parintii nu se ocupa indeaproape de educatia sa, Emanuela risca sa se transforme intr-o rebela.

 

Datorita faptului ca este dotata cu o anumita profunzime interioara, Emanuelei ii poate placea analiza, reflexia si meditatia fapt ce o determina sa fie interesata de domenii precum psihologia, parapsihologia si sociologia. Este dornica sa se faca placuta si sa impresioneze, este narcisista. Emanuelei ii plac lucrurile frumoase (haine, pantofi, bijuterii) si luxul si va incerca sa isi construiasca un camin confortabil din care sa nu lipseasca nimic.

 

Din punct de vedere sentimental, este selectiva, cu greu reuseste sa isi aleaga un partener de viata ceea ce poate duce la divort dupa o scurta perioada de mariaj. Este exigenta, autoritara si perfectionista. Emanuela va fi tentata de lumea afacerilor. Este o ambitioasa careia domeniul material nu ii este deloc indiferent. Va fi tentata si de domeniul juridic, de domeniul estetic sau de arta. Din cauza ca vrea sa isi ajute semenii, Emanuela s-ar putea orienta spre o cariera din domeniul medical.

1 COMENTARIU

  1. Emanuela Munteanu

    Nu înțeleg de ce la Sărbătoare ați trecut 29 iunie. Atunci este Sărbătoarea Sfinților Petru și Pavel. Sfântul Manuil se pomenește pe 17 iunie, de Sărbătoarea Sfânta Treime ( Manuil, Savel și Ismail).

Lasă un răspuns