Etimologie – muncitor, harnic.

Sarbatoare – 22 Mai.

Emil este o persoana tandra, sensibila, idealista, echilibrata, care viseaza sa traiasca o viata plina de armonie. Inspirit si emotiv, Emil este atras de arta, estetica, tot ceea ce tine de fiinta umana. Rezervat uneori, Emil simte nevoia sa se afle mereu intr-o atmosfera favorabila pentru a putea comunica fara rezerve.

Emil este o persoana speciala, misterioasa, uneori de neinteles. Emil este o persoana careia nu ii lipseste tactul, stie sa fie extrem de diplomat atunci cand situatia o cere. Emil poseda o hipersensibilitate insotita de o intuitie bine dezvoltata care ii permite sa sesiseze rapid orice oportunitate.

In viata de zi cu zi Emil straluceste pur si simplu, este o persoana buna si altruista, calitati ce vor fi prezente la Emil in cea mai pura stare, de-a lungul intregii sale vieti. Emil nu este o persoana exuberanta, trebuie sa treaca putin timp pentru a putea afirma ca il cunosti cu adevarat. Odata ce ajungi sa il cunosti iti vei da seama ca Emil poseda o serie de calitati umane absolut remarcabile.

In copilarie, Emil este un baiat calm, timid si bland, isi iubeste familia si are nevoie de multa afectiune. Emil este o persoana care apreciaza enorm confortul si linistea conferita de caminul in care isi duce existenta. Emil detesta tot ceea ce este artificial in viata, este o persoana stabila in cautare de securitate, pe plan financiar in special, de unde si tendinta de a face economii.

Emil progreseaza in viata incet dar sigur, ii place rutina, calmul, incearca pe cat posibil sa stea cat mai departe de agitatie.

La varsta adolescentei Emil se dovedeste a fi vulnerabil, nelinistit si complex insa, ajuns la vsrta adulta, va scapa de aceste probleme. Ecologist in strafundul sufletului, Emil se simte aproape de natura, are oroare de zgomot, de multime, cauta uneori, cand este foarte obosit dupa o zi grea de munca, izolarea.Emil este dotat cu un spirit rational si analitic, are simtul detaliului si da dovada de luciditate in absolut orice circumstanta, isi pastreaza mereu sangele rece.

Cei care poarta numele de Emil si s-au nascut sub cifra destinului 7 se pot lasa uneori tentati de lucrurile irationale, spirituale si ciudate. Emil le lasa uneori impresia celor din anturajul sau ca este un personaj enigmatic, imposibil de descifrat.

Aspiratiile sale inalte il conduc spre aventura, necunoscut, aceste doua notiuni fiind extrem de atragatoare si stimulante pentru el. Etnologie, arheologie, filozofie…sunt doar cateva din meseriile in care Emil are toate sansele sa straluceasca.

Lui Emil ii place sa se distreze, sa glumeasca, sa profite din plin de toate placerile pe care viata i le ofera. Pe plan sentimental Emil va avea intotdeauna succes deoarece este fermecator si seducator. Insa, Emil se simte adesea neinteles deoarece sub aceasta aparenta de barbat puternic si increzator se ascunde pudoarea unui barbat care isi exprima cu greu sentimentele.

Daca i se pare monotona, Emil isi va schimba fara sa clipeasca meseria, va fi atras in special de profesiile care ii solicita talentele de orator, profesii in care isi poate pune in evidenta usurin

Lasă un răspuns