Etimologie- Dumnezeu este cu noi (ebraica)

Sarbatoare- 19 aprilie, 29 iunie

Emma este o fire foarte autonoma care incearca sa se descurce prin propriile forte. Voluntara si determinata, va incerca sa se foloseasca de intreaga sa energie pentru a-si duce la bun sfarsit obiectivele. Intr-adevar, Emma va fi mult mai eficienta atunci cand lucreaza singura, nu in grup.

Emma este si o fire foarte prudenta, care stie cum sa anticipeze problemele si care se remarca mai ales datorita faptului ca este foarte descurcareata. Perspicacitatea sa o va ajuta mereu sa gaseasca cele mai bune solutii in caz de urgenta. Va lua mereu doar cele mai bune decizii datorita determinarii sale si spiritului sau analitic.

 

Fermecatoare si foarte originala, Emma isi va captiva auditoriul prin elocventa sa. Este foarte activa, mereu in cautare de noi acitvitati si lucruri, deoarece pasivitatea si statul degeaba nu ii sunt deloc pe plac. Uneori insa, reusitele nu ii vor fi pe plac deloc, deoarece are tendinta sa fie putin cam dezordonata.

Emma vrea sa fie mereu in miscare. Echilibrul sau depinde foarte mult de asta. Si datorita mobilitatii sale, Emma va primi mereu cu bratele deschise schimbarile. Are oroare de rutina si va gasi mereu idei si activitati originale datorita imaginatiei sale. Dar din cauza nevoii sale perpetue de miscare da dovada si de o anumita instabilitate.

Emma stie cum sa isi disimuleze sensibiliatatea in spatele unei aparente joviale si a unui spirit foarte comunicativ. Este foarte comunicativa si gurmanda, simpatica si stie cum sa se convinga mereu ca viata este cea mai frumoasa.

Emma adora jocurile seductiei si sa ii impresioneze pe ceilalti cu inteligenta si buna lor dispozitie. Isi afirma fara teama personalitatea si are un gust innascut pentru tot ceea ce este original.

Emma isi va alege partenerul in functie de statutul sau social, doarece adora sa poarte cele mai frumoase haine si cele mai valoroase bijuterii. Dar vrea sa isi formeze si o viata de familie, deoarece viata sentimentala este foarte importanta pentru ea.

Lasă un răspuns