Etimologie- nobila (irlandeza, latina)

Sarbatoare – 14 octombrie

Enora este inca de mica, destul de indisciplinata si vorbareata. Este in acelasi timp si putin cam capricioasa. Este foarte autoritara cu cei din jurul sau, dar si extrem de intrasingenta.

Atunci cand nu obtine ceea ce isi doreste, Enora se va dovedi extrem de colerica. Este deci foarte important ca parintii sa invete sa o stapaneasca si sa ii impuna anumite limite.

In orice caz, Enora va trebui sa invete sa intelegeaga ca trebuie sa ii ia si pe cei din jur in considerare. Pentru asta, este la fel de important sa fie foarte ferma cu propria persoana, fara sa isi « taie » insa in vreun fel din independenta. Acest lucru s-ar putea sa o afecteze mai tarziu.

Dar pentru a-si satisface pasiunile sau a-si duce la bun sfarsit planurile, Enora va sti cum sa isi construiasca cea mai puternica personalitate. Este energica, uneori se va confrunta cu crize de autoritate si va incerca sa isi pastreze independenta.

Enora este corecta si dreapta si nu ii place ca cei dinn jur sa isi bata joc de ea. Nici sa abuzeze de gentiletea sa. In viata de zi cu zi, este foarte sociabila si isi face mereu noi prieteni care o apreciaza foarte mult pentru latura sa autentica si sincera. Adora sa vorbeasca cu cei din jur, sa iasa in oras si sa se distreze.

Adora calatoriile si nu va ezita sa se lanseze in nou aventuri. Se simte foarte in largul sau in societate iar spiritual sau viu si ctitic este foarte apreciat de catre cei din jur, mai ales in domeniul profesional.

In iubire, Enora nu este nici expresiva, nici romantica. Ba din contra. Are oroare de semnele de afectiune si este destul de rezervata. Pudica si discreta, inima sa este o gradina secreta pe care vrea sa o pastreze doar pentru ea. Fidelitatea este insa foarte importanta pentru ea, o valoare cu care va fi extrem de intrasigenta.

Enora se va indrepta inspre domeniile legate de matematica si finante. Este foarte determinata la locul de munca si va face orice pentru a-si atinge scopurile.

Lasă un răspuns