Etimologie – stapanul casei (germana)

Sarbatoare- 13 iulie

Enzo este o persoana foarte realista, cu picioarele pe pamant, foarte responsabil si atasat de familie in acelasi timp. Enzo este dinamic, ambitios, nu suporta mediocritatea si duce toate lucrurile la bun sfarsit.

Enzo este o persoana care respira calmul si linistea, dar si aromonia. Are calitati de serios, de constiincios si de harnic. Este si foarte prudent si are mere nevoie de repere in viata sa. Ar prefera de cele mai multe ori sa fie un crab sau un melc pentu a se adaposti la el in cochilie. Este foarte discret si are mare grija atunci cand vine vorba despre imaginea sa, detesta ridicolul sau sa nu se simta mereu in largul sau in anumite situatii. Copilaria sa detine un loc foarte important in viata sa si este foarte nostalgic atunci cand vine vorba despre trecut.

Enzo adora sa fie inconjurat de prieteni, sa faca schimburi de opinii, sa colaboreze… iar sfera afectiva este foarte importanta si ea pentru el. Este foarte tandru, chiar daca isi exteriorizeaza cam rar sentimentele. Prietenia este foarte importanta pentru ei, la fel ca familia. Poate mai importanta.

Enzo pare pesimist, dar nu este. Este chiar jovial si foarte vorbaret atunci cand se simte bine, in largul sau, alaturi de cei care ii iubeste. Nu ii este frica de rutina. Chiar din contra. Aceasta este cea care il ajuta sa fie mai echilibrat. Dar de frica sa nu fie dezamagit, va tine pentru el visele si dorintele sale cele mai arzatoare.

Enzo este intuitiv, are o imaginatie foarte bogata, simte nevoia sa se refugieze in lumea viselor si da dovada din cand in cand de nonsalanta atunci cand vine vorba despre unele lucruri. Atunci cand vine vorba despre domeniul sentimental, Enzo isi cauta cu ardoare sufletul pereche, fiind conciliant, suplu, naiv sau usor de influentat. Enzo cauta inainte de toate stabilitate. Si nu ii este teama de angajamente atunci cand simte ca este iubit asa cum trebuie.

Si chiar daca este in cautare de stabilitate, Enzo va trece prin foarte multe schimbari in viata sa. Iubeste meseriile legate de natura sau de animale, dar si de domeniul uman.

Lasă un răspuns