Etimologie – nobil suveran

Sarbatoare – 18 Mai

Eric este un baiat viril, dinamic si intreprinzator. Eric poseda un farmec aparte de care este pe deplin constient si de care profita ori de cate ori are ocazia. Mai degraba materialist si interesat, Eric stie sa sesizeze imediat oportunitatile care ii apar in cale.

Ajuns la varsta maturitatii, are toate sansele sa straluceasca in domeniul finantelor, in lumea afacerilor. Forta sa de convingere este impresionanta. In momentul in care isi doreste ceva, Eric da dovada de determinare, nu se lasa pana nu obtine ceea ce isi doreste.

Eric este extrem de energic si are nevoie sa practice un sport sa isi consume energia debordanta altfel risca sa devina agresiv. Putin vanitos, Eric devine sensibil cand se simte flatat. Chiar daca este dotat cu un acut simt critic, Eric nu are mereu simtul umorului si susceptibilitatea sa este enorma.

Curios din fire, Eric este interesat de subiecte din domenii diverse pe care nu le aprofundeaza intotdeauna, uneori se lasa influentat de latura sa superficiala. Eric are incredere deplina in propriile sale forte, este autodidact, fapt ce ii permite sa reuseasca mereu in tot ceea ce isi propune. Nu conteaza daca nu isi termina studiile din lipsa de motivatie,

Eric reuseste mereu sa se descurce in viata. Are o serie de principii dupa care se ghideaza mereu in viata, nu se abate niciodata de la ele. Eric este dotat cu o inteligenta practica dar si cu o dexteritate manuala. Eric se pricepe la tot ceea ce tine de bricolaj si de constructii. Copil fiind, Eric stie sa se faca iubit insa poate deveni destul de posesiv cand ceva nu ii convine. Este extrem de interesat de banii sai de buzunar, tine mult la ei.

Dotat din punct de vedere intelectual, Eric se dovedeste a fi un elev stralucit la scoala insa simte nevoia sa fie sprijinit si motivat fie de parinti, fie de profesori. Nerabdarea de care da uneori dovada i-ar putea baga bete in roate. Eric stie sa se distreze si are momente in care nu ia viata in serios. Studiul limbilor straine il intereseaza in mod special pe Eric, acordandu-le o atentie deosebita. Eric este un epicurian in adancul sufletului. Entuziast, lui Eric ii place sa se simta independent in orice circumstanta, nu accepta absolut nicio constrangere.

Eric adora actiunea, miscarea, aventurile, precum si stimularea emotiilor prin diferite modalitati. Ii plac senzatiile tari de aceea, pentru a-si materializa aceasta dorinta, face o multime de calatorii. Dusmanul declarat al monotoniei, Eric nu este facut pentru viata rutiniera, standard.

Din punct de vedere sentimental, Eric este un iubit posesiv si gelos care poseda o latura seducatoare de care profita ori de cate ori are ocazia. Sexualitatea sa este puternica si uneori, coplesit fiind de pasiune, se poate dovedi a fi mai putin delicat.

In general, Eric este fidel pe plan sentimental. La maturitate, Eric va alege o profesie de contact, care presupune comunicare. Dar va fi atras si de profesiile aflate in stransa legatura cu finantele sau afacerile, de profesiile tehnice (industrii, automobile) sau stiintifice.

Lasă un răspuns