Etimologie: conducator, nobil suveran

Sarbatoare: 18 mai

 

Ne aflam fara indoiala in prezenta unui caracter deosebit de puternic. Rece si rezervata in aparenta, Erica se impune prin rigoarea si demitatea sa. Nici influentabila, nici maleabila, Erica este o femeie responsabila, serioasa care stie sa isi asume responsabilitatile fara sa le ceara ajutorul celorlalti. Este o persoana orgolioasa. Forta si determinarea care o caracterizeaza le determina pe persoanele din jur sa o considere o persoana dura si insensibila. Erica stie cum sa isi disimuleze indoielile, incertitudinile, temerile si fragilitatea afectiva.

 

Erica simte nevoia sa fie iubita si incearca sa se faca placuta de cei din jur. Persoanele care o cunosc bine pe Erica stiu ca au in ea un sprijin si un ajutor de nadejde. Cu toate acestea, Erica este destul de selectiva, nu se poate atasa de o persoana pe care nu o respecta. Detesta superficialitatea si lejeritatea. Datorita ambitiei sale nemasurate si puterii de munca Erica va avea parte de realizari materiale grandioase. Insa asta nu inseamna ca Erica nu va avea parte si de blocaje de-a lungul vietii: in calea sa vor fi presarate o multime de obstacole care ii vor ingreuna materializarea obiectivelor.

 

Viitorul sau va depinde in mare masura de mediul afectiv si familial. Nu ii plac constrangerile. Copil, Erica pare salbatica, interiorizata si cunoaste adesea o solitudine interioara. Inteligenta si meditativa, Erica este sora cea mare care stie sa isi asume responsabilitatile. Insa atentie parrinti. Nu profitati de acest lucru, incurajati-o si favorizati-i sociabilitatea.

 

Personalitate aparte Erica apreciaza ordinea, punctualitatea, misterul si spiritualitatea. Din punct de vedere sentimental Erica este mult prea rezervata si exigenta. Daca nu ar fi atat de orgolioasa lucrurile ar fi mai simple.

 

Din punct de vedere profesional, Erica este pasionata de stiinta si tehnica, medicina, tehnologie, moda sau ecologie. Datorita potentialului sau, va straluci in orice meserie imbratiseaza.

Lasă un răspuns