Etimologie- serios, lupta (germana)

 Sarbatoare- 7 noiembrie

La prima vedere, Ernest impresioneaza mereu cu alura sa de luptator. Si chiar daca la prima vedere, Ernest pare un gladiator impozant fara inima, in realitate, sub aceasta carapace se ascunde un barbat foarte generos si inimos.

De asemenea, Ernest pare o persoana imperceptibila sau introvertita din cauza faptului ca nu prea vorbeste despre sentimentele sale. Din acest motiv este foarte respectat de catre cei din anturajul sau, fiind o persoana calma si meditativa.

Dar dupa ce isi da jos masca, Ernest devine o persoana interesata de parerea celor din jur. Se pare ca Ernest tine foarte mult la viata sa persanala si foarte rar se lasa prada emotiilor sau crizelor de nervi. Iar datorita faptului ca stie mereu cum sa se controleze lasa cea mai buna impresie, indiferent de situatie.

Chiar daca ii place uneori sa domine, Ernest este interesat de persoanele din jurul sau. Cel mai adesea, este confidentul prietenilor sai datorita calitatii sale de a sti sa asculte.

Ernest este si o persoana care se adapteaza foarte usor si care stie cum sa se plieze situatiilor, dezvoltandu-si rabdarea, calmul si simtul observatiei. Este mai degraba pasiv decat activ si exceleaza in postura de sfatuitor.

Ernest are o imagine de barbat viril, energic si increzator, fiind dotat cu un magnetism fara pereche. Este foarte sensibil si emotiv uneori si nu rezista intotdeauna tentatiilor din jur.

Acuitatea intelectuala a lui Ernest, ii permite sa isi indeplineasca dorintele cele mai arzatoare. Este determinat si perseverent indiferent de situatie.

Din punct de vedere sentimental, Ernest este un barbat pasional, care se dedica in intregime unei relatii, chiar daca uneori este putin cam egocentric. Dar isi va compensa defectele si gelozia prin intermediul unor mici atentii. Relatiile sale trebuie sa fie insa bazate pe intelegere, comunicare, complicitate si fidelitate.

Ernest se va descurca foarte bine in profesiile in care se cere creativitate sau sensibilitate. Sau in cele in care va trebui sa calatoreasca, in raport cu arta, cu sportul sau politica. Este un barbat foarte activ si pragmatic care are nevoie de realizari concrete in tot ceea ce face.

Lasă un răspuns