Etimologie- stea (ebraica)

Sarbatoare- 1 iulie

Estera este o femeie foarte discreta si foarte fermecatoare in acelasi timp. Este foarte pudica, rezervata si uneori misterioasa. Are o personalitate foarte puternica si va sti cum sa isi apere principiile cu convingere.

Estera este optimista si ambitioasa si merge mereu pana la capat atunci cand intreprinde ceva. Inocenta sa este cea care ii atrage pe oameni inspre ea, astfel ca ii vine foarte usor sa lege relatii noi de prietenie fara sa faca ea primul pas neaparat.

Estera este foarte sincera si nu are obiceiul sa ascunda lucruri fata de cei apropiati. Prefera sa spuna mereu adevarul si sa isi asume consecintele. Inteligenta, Estera nu se lasa convinsa foarte usor. Are nevoie de cele mai bune argumente atunci cand trebuie sa isi schimbe parerea.

Estera nu are incredere decat in propriile sale convingeri. Nu cedeaza usor chiar si atunci cand vine vorba despre cele mai grele probleme sau obstacole. Este de parere ca viata este plina de probleme si ca principala misiune a oamenilor este sa le rezolve pentru a ajunge sa fie fericiti.

Estera este foarte ambitioasa si sigura pe ea. Nu da niciodata inapoi si se foloseste de toate mijloacele posibile pentru a nu esua. Este generoasa si ia foarte in serios tot ceea ce i se spune. Nu suporta ca cei din jurul sau sa comploteze impotriva sa.

Este neincrezatoare si acerba atunci cand vine vorba despre persoanele care nu ii inspira incredere. In schimb, are tendinta de a fi foarte posesiva cu cei apropiati.

Atunci cand vine vorba despre educatia copiilor, Estera este o mama foarte exigenta. Dar stie si cum sa fie foarte tandra si afectuoasa cu ei. In plus, este o femeie foarte romantica, nu isi ascunde sentimentele si ar face orice ca sa ii fie pe plac partenerului sau. Este foarte atenta cu el si il rasplateste mereu cu mici atentii pentru a-i dovedi iubirea.

In domeniul profesional, Estera nu isi asuma niciodata riscuri inutile. Pune totul in balanta inainte de a se angaja in anumite proiecte sau sarcini si nu le incepe pana nu este sigura ca le poate duce la bun sfarsit. Iar atunci cand va face ce ii place, va fi foarte implicata.

Lasă un răspuns