Etimologie- nobila (greaca)

Sarbatoare- 24 decembrie, 7 februarie

Eugenia este o femeie care ii atrage pe cei din jur cu farmecul si personalitatea sa debordanta. Dar si cu aspectul sau exterior, deoarece este o cocheta care adora sa se ingrijeasca. Este foarte fermecatoare, sofisticata si dotata cu un sex-appeal fara pereche.

Intr-un grup sau anturaj pe care nu il cunoaste foarte bine, Eugenia are tendinta sa acapareze atentia si sa devina vedeta. Dar este atat de placuta si de simpatica, incat i se va ierta totul.

In domeniul profesional, Eugenia este o persoana eficienta, creativa si comunicativa. Va oscila intre arta si comunicare, cele doua mari pasiuni ale sale. Nu ii va fi greu sa gaseasca ceva de lucru care sa fie la inaltimea asteptarilor sale. Este foarte curioasa si va incerca sa se cultive in toate domeniile.

Chiar daca pare foarte dulce si blanda, in realitate, Eugenia este foarte combativa si puternica. In ochii celor din jur pare o femeie fragila datorita privirii sale angelice si aerului sau nonsalant. Dar se va apara mai ceva ca o leoaica atunci cand este cazul. Si totusi, criticele si anumite remarci o pot destabiliza destul de tare.

Dar, Eugenia este o persoana care stie foarte bine cum sa isi ascunda emotiile. Daca plange, o face pe ascuns si nu lasa nimic sa se intrevada pe fata sa. Cei din jurul sau, rar isi dau seama de emotiile sau trairile sale.

In domeniul sentimental, Eugenia este foarte directa si sincera. Va cauta un partener la fel. Vrea sa aiba o relatie stabila si prefera sa fie mai degraba singura decat sa fie intr-o companie neplacuta. La inceputul unei relatii poate sa fie mai prudenta si mai neincrezatoare, dar de indata ce are destula incredere, se va dedica in intregime relatiei.

Eugenia reuseste mereu sa ii convinga pe cei din jur sa faca doar ce vrea ea. Este foarte creativa si nu se descurajeaza cu una cu doua. Adora libertatea si detesta monotonia. Are nevoie inainte de toate sa se poata exprima in voie. Va fi tentata de meseriile in stransa legatura cu domeniul comertului sau al calatoriilor.

Lasă un răspuns